UN EMAIL A APRINS TOTUL! Spovedanie soc a unei studente frumoase de la Psihologie: „Profesorul mi-a cerut sa urc la el, sa fac un dus. I-am spus ca mi-e jena de sotia lui”

O studenta de la Psihologie a ales sa vorbeasca deschis despre grozaviile facute de un profesor la care nu reusea sa promoveze examenul • Studenta i-a trimis un mail profesorului în care si-a aratat disponibilitatea de a face orice pentru a promova examenul • Profesorul a înteles mesajul, în sensul ca studenta ar vrea sa se culce cu el 

De aici, a început o întreaga aventura terminata foarte prost pentru imaginea cadrului didactic • „M-a întrebat de ce nu am urcat la el în casa si i-am raspuns ca îmi era frica deoarece nu as fi vrut sa-i creez probleme, având în vedere ca înauntru putea fi sotia lui. Mi-a reprosat ca am întârziat si mi-a spus ca puteam sa urc sa fac un dus la el. I-am spus ca mi-ar fi fost jena de sotia lui, iar el mi-a raspuns ca era cu atât mai bine, daca era si sotia acasa”, a relatat tânara

 

Scandalul în urma caruia conferentiarul Constantin Petrovici a fost trimis în judecata pentru trafic de influenta, folosirea abuziva a functiei în scop sexual si fals intelectual este deja în atentia opiniei publice înca din vara anului 2016.

Ieri, la Curtea de Apel Iasi a avut loc un nou termen de judecata în faza de apel a dosarului. Procurorii încearca sa rastoarne decizia data de judecatorii de la Tribunalul Iasi, sentinta prin care profesorul a fost achitat pentru toate acuzatiile.

Indiferent de decizia instantei cu privire la vinovatia penala sau la nevinovatia lui Constantin Petrovici, dosarul ascunde câteva probleme sensibile despre relatiile nefiresti pe care profesorii le încurajeaza în raport cu studentele lor. Fata a povestit cu lux de amanunte cum a ajuns în masina personala a profesorului, cum a aflat unde locuieste acesta, cum a fost invitata sa întretina relatii sexuale cu el si chiar cum i-a fost modificata nota initiala trecuta în catalog.

„Mi-a spus ca nu are nevoie de banii mei”

Constantin Petrovici este de mai multi ani cadru didactic la Universitatea „Al. I. Cuza”, reusind sa treaca toate gradele universitare, pâna la cel de conferentiar. Lucreaza la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Sectia Pedagogia Invatamântului Primar si Prescolar si preda Didactica activitatii matematice pentru învatamântul prescolar si primar. Tânara care l-a bagat în acest scandal are 23 ani si în anul 2015, a sustinut examenul la disciplina predata de Petrovici, însa a picat.

Ulterior, în sesiunea de restante din vara anului 2016 a sustinut din nou examenul si a luat nota trei. Pentru ca era în an terminal si nu putea intra în licenta din cauza acestui examen picat, l-a contactat prin e-mail si l-a întrebat daca mai poate face ceva pentru a promova examenul.

„Domnul profesor mi-a raspuns la mail si mi-a spus ca nu mai are ce face pentru ca a trecut nota în catalog. Atunci, eu, pentru ca doream neaparat sa intru în licenta i-am mai scris un e-mail prin care l-am rugat sa-mi mai acorde o sansa deoarece doresc sa sustin examenul de licenta. La finalul mailului respectiv am precizat ca as face orice pentru a promova examenul”, a declarat tânara.

Recomandam sa citesti si: HOROSCOP 22 Februarie Zilele norocoase ale lunii februarie, în funcţie de zodie

În momentul în care a vazut disperarea studentului si a înteles ca aceasta ar face orice pentru o nota de trecere, în mintea profesorului au început sa încolteasca tot felul de gânduri perverse. I-a raspuns studentei si i-a cerut numarul de telefon. Cei doi au facut schimb de numere de telefon.

„Am stabilit la telefon sa ne întâlnim în fata Muzeului de Istorie din Iasi, pentru a discuta. Mi-a cerut sa urc în masina lui si apoi am mers pe o strada laturalnica, unde mi-a spus ca nu are nevoie de banii mei, ca poate sa-mi modifice nota, dar sa fac si eu ceva pentru el. Nu mi-a spus ce anume vrea sa fac. Atunci, eu i-am spus ca voi vorbi cu parintii mei pentru a-mi da bani sa platesc examenul. Domnul profesor a refuzat categoric oferta mea de bani”, a relatat studenta. În acelasi timp, aceasta sustine ca a înteles foarte clar ca profesorul voia sa întretina relatii sexuale cu ea.

Mai recomandam si: Apelul AUTORITATILOR pentru toti romanii! Dacă vezi asta pe bancnota ta de 100 de lei, anunță imediat poliția! Detaliul care face diferenta…

„Eu i-am spus ca a înteles gresit mesajul meu, domnul profesor si-a dat seama de greseala facuta si atunci, mi-a spus ca nu ma va promova si ca va trebui sa sustin din nou examenul în februarie, în restanta. Ne-am despartit atunci si eu m-am dus la camin. I-am trimis un nou email prin care i-am precizat ca a înteles gresit mesajul de mai devreme prin care îi spuneam ca as face orice pentru a promova examenul, i-am precizat ca am intentionat sa spun ca as face orice tine de disciplina Didactica activitatilor matematice pentru învatamântul prescolar si primar si nu în sensul de a accepta sa întretin relatii sexuale cu el”, a marturisit studenta.

Continuarea o gasiti pe site-ul: BZI.ro

CITEȘTE ȘI