Un jurat i-a spus că stilul ei de a cânta este „din altă eră”. Cum a impresionat fetița de 13 ani

O fetiță de 13 ani din County Durham a uimit jurații emisiunii America’s Got Talent și a fost trimisă direct în semifinale de către unul dintre aceștia, Howie Mandel. Courtney Hadwin va merge direct la emisiunile în direct după prestația sa din concursul de talente.

Adolescenta a cântat o versiune lui of Otis Redding, Hard to Handle – ceea ce pare extrem de ciudat ținând cont de atitutinea timidă pe care o avea cu câteva minute înainte să înceapă să-și exercite talentul.

Courtney a spus că faptul că a primit această oportunitate a fost mai mult decât și-ar fi putut dori. Școlărița din Peterlee, Marea Britanie, va concura acum pentru marele premiul de un milion de dolari, oferiți de postul de televiziune NBC.

La audiții, Courtney a apărut pe scenă, inițial, timidă și a răspuns într-un mod destul de ciudat întrebărilor puse de jurata Mel B. Între timp, Courtney a recunoscut că este foarte emoționată, mai ales că mâinile îi tremurau, iar asta era destul de vizibil.

Jurata, fostă componentă a trupei Spice Girls, a încercat să o consoleze și să o încurajeze.

Totuși, în momentul în care a început muzica, Courtney parcă a renăscut prin mișcările ei de dans și vocea care seamănă cu cea a lui Steven Tyler. Atât publicul, cât și juriul au rămas cu gura căscată și surprinși de prestația sa unică.

Pentru restul melodiei, publicul s-a ridicat în picioare, în special atunci când își scoate la suprafață adevărata atitudine prin melodia din 1968 și stilul de a cânta – în momentul în care prestația sa s-a terminat, publicul i-a oferit ropote de aplauze.

Simon Cowell, cel mai dur dintre jurați, i-a spus fetiței de 13 ani: Wow, Courtney! Acesta a comparat-o cu un leu în ceea ce privește vocea ei și modul în care o folosește. Juratul Howie Mandel a vrut să o compare imediat cu Janis Joplin: O, Doamne, Dumnezeule!

Nu ești din această eră! Howie a fost extrem de dezamăgit de faptul că nu a putut să îi ofere un contract așa cum a primit și Janis Joplin atunci cân d a fost auzită pentru prima dată. Totuși, acesta continuă: singurul lucru pe care pot să-l fac pentru tine, domnișoară, este să îți ofer butonul de aur!

Bineînțeles, Mandel chiar i-a oferit acesteia șansa de a reveni direct în semifinală.

Fiecare jurat are voie să apese butonul de aur doar o singură dată pe sezon pentru momentul care cred ei că merită să ajungă direct în semifinale, sărind peste o anumită parte a audițiilor. Gazda Tyra Bank a adăugat: Ai fost absolut minunată! Nu am văzut nimic de acest gen!

Courtney a fost complet copleșită de acest răspuns și a început să plângă și să îi mulțumească lui Howie și publicului. Mai târziu, aceasta a scris pe una dintre rețelele de socializare și a spus că este mai mult decât a visat vreodată.

 

Înainte să cânte, tatăl fetei a explicat că aceasta a fost atât de timidă și de tăcută încât i-a fost greu să se apropie de oameni și să își facă prieteni.

CITEȘTE ȘI