Un medic bucureștean a strâns 40.000 de lei pentru bătrânul bătut de doi tineri în Brașov / Bătrânul nu are acte și lucra cu ziua

Medicul bucureștean Vasi Rădulescu anunță, pe pagina personală de Facebook, că a strâns 15.000 de lei, donații pentru bătrânul bătut cu sălbăticie de doi tineri în Brașov.

UPDATE Ora 19.00: Medicul Vasi Rădulescu anunță că s-au strâns deja în jur de 40.000 de lei.

UPDATE Ora 16.00: Medicul anunță că donațiile au ajuns la aproape 25.000 de lei.

”Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Are traumatisme faciale, o mică fractură cervicală, este încă foarte marcat de tot ce i s-a întâmplat, dar starea în rest e bună.

Nu are acte. Cei de asistența socială au început demersurile să îi facă acte provizorii, apoi va apărea și un cont bancar. E din Focșani și lucra cu ziua în Brașov. Stătea undeva la marginea orașului, în condiții grele. Nu are locuință.

Pe aceeasi tema: Fiul ei l-a călcat în picioare, fără milă, pe bătrânul din Braşov şi a îngrozit o ţară întreagă! Şocant ce spune mama unui dintre agresori: „Doar nişte analfabeţi îmi pot da mie …”

Cei de la Spitalul Județean Brașov se ocupă IMPECABIL de dumnealui. Urmează să facă iar ecografii și RMN. Îl vor ține până după Paști, chiar dacă medical pare totul bine. Îl țin ca să fie liniștit, să doarmă bine, să aibă mâncare. Oameni!”, scrie Vasi Rădulescu pe Facebook.

Imaginile video apărute online arată că batrânul agresat într-un pasaj din Brașov a fost bătut cu sălbăticie de cei doi tineri, care au continuat să-l lovească și după ce bărbatul de 66 de ani pare să-și fi pierdut cunoștința.

Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru lovire după ce l-au agresat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe bărbatul în vârstă de 66 de ani.

Si mai citeste si: Bătrână umilită la Spitalul Judeţean din Ploieşti: „S-a făcut linişte, nimeni nu a mai îndrăznit să comenteze“

 

Sursa: hotnews.ro

intreaga poveste despre intamplarea nefericita!

VIOLENŢĂ EXTREMĂ la Braşov. DOI TINERI AU ZDROBIT UN BĂTRÂN într-un pasaj din oraş. VIDEO ŞOCANT cu bătaia cruntă

 

Bietul om a fost aşa de bătut, încât a rămas inconştient. Unul dintre ”animale”, că om nu se poate numi, a continuat să îl lovească pe bietul om, în condiţiile în care acesta era inconştient.

Recomandam sa citit si: Cum sa fierbi ouale perfecte de Paste: metoda in sapte pasi care te scapa de galbenusul gri-verzui

Agresorul l-a lovit pe vârstnic cu piciorul peste faţă de câteva ori, în condiţiile în care omul nici nu se mai putea mişca. Pe film se vede un agent de pază care fuge spre cei doi agresori, care la rândul lor o iau la fugă.

Poliţia Braşov a confirmat incidentul. Poliţiştii susţin că cei doi agresori l-ar fi lovit cu atâta bestialitate pe bătrân din cauza unor sume de bani. „Agresiunea a avut loc ieri, în jurul orei 2:40, în pasajul Rainbow, din municipiul Braşov, intrarea dinspre B-dul Victoriei (trecere catre str. M. Kogalniceanu). Doi tineri, unul de 18 ani, din judetul Botosani, celalat de 23 ani, din judetul Buzau, au agresat un barbat de 66 ani din judetul Vrancea.

Cei trei se cunoscusera anterior si ar fi intrat in conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi au fost surprinsi de agentul unei societati de paza. Au fost rerinuti de catre politisti pentru 24 de ore, iar ulterior instanta a dispus arestarea preventiva a acestora pentru 30 zile. Ei sunt cercetati in continuare sub aspectul savarsirii infractiunilor de lovire si alte violente, dar si pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Barbatul a suferit vatamari pentru a caror vindecare personalul medical a apreciat ca ar fi necesare 16

Sursa: evz.ro

 

CITEȘTE ȘI