Un medic din Hunedoara a murit de Covid-19 cu două zile înainte de pensionare

Primarul din Brad, Florin Cazacu a anunțat că un doctor din județul Hunedoara a murit din cauza coronavirusului. Vorbim despre al treilea medic din România care moare din această cauză.

Un medic din Hunedoara a murit de Covid-19 cu două zile înainte de pensionare

Primarul din Brad a scris pe Facebook:

”O veste tristă pentru comunitatea noastră brădeană. Din nefericire, doamna doctor, medic la Spitalul Municipal Brad, după o lungă suferință la secția ATI de la un spital clujean, a pierdut în seara zilei de 27 aprilie 2020, lupta cu necruțătorul COVID-19. A fost un om deosebit și un profesionist desăvârșit, dar mai ales a fost un om care a iubit mult oamenii! Bunul Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace.”

Medicul decedat era în vârstă de 70 ani și în cursul lunii mai trebuia să se pensioneze. Din luna aprilie era în concediu medical. Aceasta a fost dusă la Cluj cu o stare de oboseală datorită faptului că fiica sa este medic acolo.

Soțul ei care suferea de Covid-19 a fost dus tot acolo acum două săptămâni, iar acum se simte mai bine. Dr. Feier avea ușoare simptome de penumologie, dar se simțea bine când a plecat din localitate. La spitalul din Cluj a stat intubată pentru mult timp.

Dacă autoritățile vor confirma oficial informatiile, vorbim despre al treilea medic din țara noastră care pierde lupta cu virusul. Înainte am pierdut un doctor din Constanța în vârstă de 62 ani care lucra la Spitalul Județean Constanța și un medic internist din Botoșani de 68 ani.

În acest moment în țara noastră există 11.339 de cazuri de persoane infectate, 3.141 de persoane vindecate și externate. Bilanțul morților din cauza coronavirusului a ajuns la 646 de persoane. În secțiile de ATI, în prezent sunt internate 227 de persoane. La nivel național până în acest moment au fost prelucrate 143.834 de teste.

CITEȘTE ȘI