Un mesaj pentru toate femeile! Fiica lui Michael Jackson: „Am cicatrici, vergeturi, acnee şi celulită. Sunt un om, nu o păpuşă“

Paris Jackson, în vârstă de 19 ani, critică industria modei pentru standardele nerealiste pe care le impune. Singura fiică a megastarului Michael Jackson afirmă că nu este ruşinată de imperfecţiunile corpului său şi îşi doreşte să le încurajeze pe tinere să se accepte aşa cum sunt.

Modelul şi actriţa Paris Jackson, care a devenit la începutul anului imaginea casei de modă Calvin Klein şi a semnat un contract cu IMG Models, a declarat pentru revista „i-D“ că îşi doreşte să schimbe modul în care este percepută frumuseţea în industria modei.

loading...

„Nu sunt simetrică, nu am mărimile ideale, mănânc burgeri şi pizza. Hainele concepute de designeri pentru podiumurile de modă nu mă încap.

Am cicatrici, vergeturi, acnee şi celulită. Sunt un om, nu o păpuşă. Ideea că toţi trebuie să ne încadrăm într-un anumit standard de frumuseţe este scandaloasă şi ridicolă pentru că «perfecţiunea» este o chestiune pur subiectivă.

Frumuseţea nu se măsoară în numere, simetrie, forme, dimensiuni sau culori. Frumuseţea, adevărata frumuseţe, ar trebui măsurată ţinând cont de sufletul, caracterul, integritatea, intenţiile şi mentalitatea unei persoane“, a declarat Paris Jackson, citată de People.

Paris a mărturisit că şi-a propus să schimbe viziunea marilor case de modă, dar şi să convingă şi alte tinere să se accepte aşa cum sunt.

„Principalul motiv pentru care vreau să schimb acest stigmat al frumuseţii este dorinţa ca oamenilor din întreaga lume să nu le mai fie atât de greu să se simtă bine cu ei, indiferent de aspectul fizic. A fi pozitiv necesită multă răbdare şi putere interioară, iar majoritatea mesajelor mele cred că reflectă acest lucru.

Îmi place să interacţionez cu fanii mei şi sper să-i influenţez într-o manieră frumoasă“, a explicat Paris Jackson.

Citeste si despre..

“Când voi fi bătrână…” Scrisoare către mine însămi

Am decis să scriu această scrisoare în viitor pentru mine însămi, nu pentru că aş vrea astfel să amăgesc scleroza sau să împiedic demența. În acest sens nu cred că mă va ajuta. Dar, probabil, mă va salva de unele erori…
Deci, draga mea, atunci când vei fi bătrână…
1. Nu instrui niciodată pe nimeni. Chiar dacă știi că ai dreptate. Amintește-ţi cum te irita acest lucru. Și ai urmat oare sfatul celor mai în vârstă?
2. Nu încerca să ajuți, dacă nu ţi s-a cerut ajutorul. Nu încerca să-i protejezi pe cei apropiaţi de toate problemele lumii. Doar iubește-i.
3. Nu te plânge! De sănătate, vecini, guvernanți, fondul de pensii. Nu te transforma într-o bătrână ce stă pe banca din curte şi îi bârfește pe toți.
4. Nu aștepta recunoștință de la copii. Amintește-ţi: nu există copii nerecunoscători – există părinți proști care așteaptă recunoștință de la copii.

5. Nu spune expresii precum: “Eu la vârsta ta …”, “Ți-am dat cei mai buni ani …”, “Sunt mai în vârstă, aşa că știu mai bine …” – toate sunt insuportabile!
6. Dacă vei avea nepoți, nu insista să-ţi spună pe nume. Este prostesc.
7. Nu cheltui ultimii bani pe procedurile de întinerire. Este inutil. Mai bine să-i cheltui pentru călătorii.
8. Nu te uita în oglindă și nu te machia într-o cameră întunecată. Nu te lăuda. Și încearcă să arăți cât mai elegant posibil. Elegant, nu tineresc. Crede-mă, aşa va fi mai bine.
9. Ai grijă de bărbatul tău, chiar dacă a devenit un bătrân neputincios, zbârcit şi morocănos. Nu uita că odată era tânăr, puternic și vesel. Probabil este unicul care îşi amintește de tine tânără, subțire şi frumoasă, iar acum doar el are nevoie de tine.
10. Nu încerca cu orice preţ să ții pasul cu timpul: să înțelegi noile tehnologii, să urmărești maniacal știrile, să înveți ceva nou pentru a nu rămâne în urmă. E ridicol. Fă ceea ce-ți place. Cât se mai poate?!
11. Nu te învinui pentru nimic. Indiferent de viaţa ta şi a copiilor tăi – ai făcut tot ce ai putut.
12. În orice situație, păstrează-ţi demnitatea! Până la sfârșit! Fa-o, draga mea, este foarte important. Și nu uita: dacă eşti încă în viață, înseamnă că cineva are nevoie de tine.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata