Un tânăr asistent medical, răpus de coronavirus, şi-a păstrat speranţa că se va vindeca până în ultima clipă: “Sunt sigur că îmi voi reveni”

COVID nu ţine cont de vârstă. Virusul ucide tot mai multe persoane tinere, cum este şi cazul asistentului medical, Sergio Humberto Padilla Hernandez.

Un asistent medical în vârstă de 28 de ani a fost răpus de virusul SARS-COV-2. Tânărul a sperat până în ultima clipă că îşi va reveni şi se

va pune pe picioare rapid, dar se pare că virusul nu ţine cont de vârstă şi ucide tot mai multe persoane tinere.

Sergio Humberto Padilla Hernandez în vârstă de 28 de ani locuia în Chihuahua, Mexic. Recent, asistentul medical fusese diagnosticat

cu noul coronavirus. Cu o zi înainte ca bărbatul să moară, acesta a întregistrat de pe patul de spital un mesaj pentru cei dragi, între timp,

clipul a devenit viral. Asistentul suferea de o formă gravă

a virusului, aşa că a fost intubat. Cu toate acestea, Sergio îşi păstra optimismul şi se gândea că se va face bine peste câteva zile.

“Este momentul adevărului. O să fiu pus pe ventilator. Vreau ca, indiferent de ce se întâmplă și prognosticul pe care mi l-a rezervat Dumnezeu,

să vă amintiți mereu de mine pentru cine am fost și cine sunt. Pentru că mă voi întoarce. Nu e sfârșitul, sunt sigur că în câteva zile îmi voi reveni.

Ne vom vedea din nou, dragi prieteni și familie. Vă iubesc și știu că vă veți ruga pentru mine, pentru sănătatea mea”, a spus el, într-un videoclip, repostat de Daily Mail.

Mexic a raportat 967.825 de cazuri de coronavirus
Potrivit ultimelor cifre de la Universitatea Johns Hopkins,

Mexic a raportat 967.825 de cazuri de COVID-19 și 95.027 de decese cauzate de virus. Unul dintre cele mai afectate state din Mexic este Chihuahua.

ARTICOLE