Un tânăr român plecat la muncă în străinătate a murit într-un groaznic accident în Franţa

Un tânăr șofer român și-a pierdut viața într-un groaznic accident rutier petrecut în Franța.

Cazul este cu atât mai șocant cu cât imaginile de la locul tragediei sunt infiorătoare! Vezi mai jos cum a fost distrusă mașina în care se afla Raul. Tânărul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire între fiarele contorsionate!

Vestea tragică a fost făcută de colegii lui Raul George Voicu pe un grup al soferilor de pe Facebook.

„Ne-a mai părăsit un coleg ieri seară. Se numește Voicu Raul George. Dumnezeu să te odihnească! Condoleanțe familiei!”, a scris Răzvan, potrivit Observator.tv.

Potrivit sursei citate, Raul era angajat ca șofer la o firmă din Lupeni, județul Hunedoara, iar în urmă cu aproximativ o săptămână a fost implicat într-un grav accident rutier în Franța.
Impactul a fost atât de puternic încât mașina lui Raul a fost tăiată pe jumătate!

Tânărul a supraviețuit impactului, însă a fost transportat la spital, cu un elicopter, în stare foarte gravă și a murit ieri seară.

Sute de colegi au postat mesaje emoționante de adio pe Facebook.

Lasă și tu mai jos un mesaj de Sincere Condoleanțe pentru odihna sufletului lui!

 

CITITI SI :

Lumina Sfântă De La Ierusalim – MINUNE Sau Înşelătorie?
An de an, cu ocazia Paştelui ortodox, credincioşii se bucură de ceea ce ei numesc minunea Sfintei Lumini. Acest eveniment miraculos se petrece an de an în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. În cadrul ceremoniei, Patriarhul grec al Ierusalimului înconjoară Sfântul Mormânt alături de un sobor de ierarhi şi de preoţi. După procesiune, Patriarhul intră cu 33 de lumânări în Sfântul Mormânt, unde se crede că Lumina Sfântă coboară şi le aprinde. După acest eveniment, Patriarhul iese din mormânt şi împarte Lumina credincioşilor prezenţi în biserică.

Recomandam sa citesti si: Te trec fiorii! Satenii conduceau pe ultimul drum o tanara, cand aceasta DESCHIDE OCHII si le spune: „Cum este dincolo, nu pot sa va spun. Atat va pot spune, ca…”Ce a urmat l-a ingrozit pana si pe preotul satului!

Evenimentul este considerat de către adepţii creştinismului ca fiind cel mai vechi miracol atestat anual. Deşi a fost descrisă în mai multe scrieri începând cu secolul 4 e.n., minunea a început să fie documentată sistematic începând cu 1106, când a fost menţionată în scrierile călugărului rus Daniel. Controverse de-a lungul istoriei

Încă de pe vremea când Ierusalimul se afla sub conducerea musulmanilor a existat o doză serioasă de scepticism asupra acestui fenomen, însă acesta era tolerat pentru că pelerinii ce călătoreau special pentru a fi martori la moment aduceau venituri consistente. Când Ierusalimul a fost cucerit de cruciaţi, aceştia au izgonit preoţimea ortodoxă şi au descoperit că miracolul a încetat să se mai producă. Absenţa pelerinilor şi a taxelor plătite de aceştia l-au convins pe regele Baudouin să le permită preoţilor ortodocşi să revină în Biserica Sfântului Mormânt, însă întâmplarea a amplificat scepticismul.

Citeste continuarea AICI

 

CITEȘTE ȘI