Unde este Protectia Copilului? Actrita Oana Pellea revoltata de omagiile comuniste de la Simfonia Lalelelor!

Actrita Oana Pellea s-a aratat revoltata de modul in care organizatorii Simfoniei Lalelelor din Pitesti au intele sa organizeze spectacolul si sa-l inchine ca si o da premierului Viorica Dancila!

Vadit deranjata de modul comunist de organizare, de omagiile aduse premierului si celorlalti politicieni, indragita actrita a rabufnit pe contul ei de facebook vineri:

„NU. NU MAI VREAU !
Imi vine sa urlu. Am privit cu lacrimi in ochi. E sinistru. Toata copilaria …am trait vazand si defiland astfel in comunism. Nu vreau ca Romania sa se intoarca cu 40 de ani inapoi! E sinistru. E un cosmar. Nu se poate…”
O zi mai tarziu, Oana Pellea remarca un alt derapaj in care o fetita de doar cativa anisori se chinuie sa se dea peste cap pe asfalt in fata Vioricai Dancila!

Doamne…chiar nimeni dintre cei de fata nu s a opus acestei „demonstratii”? Fetita nu vroia sa faca exercitiul. S a oprit. Din afara cadrului se aude un indemn: In cap. Stai in cap…. Fetita face exercitiul pe beton. Protectia copilului mai exista?
Nu inteleg cum nimeni de acolo nu a avut o reactie normala.”

„Autoritatile locale din Pitesti au pregatiti un adevarat program omagial pentru vizita premierului Viorica Dancila de vineri dimineata…”

Despre Oana Pellea

Oana Pellea s-a născut la 29 ianuarie 1962 în București. Este fiica Domnicăi Mihaela, născută Policrat, și a actorului român Amza Pellea (7 aprilie 1931 — 12 decembrie 1983).

Actrița a studiat la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică, actualul UNATC și a terminat studiile în promoția 1984, la clasa prof. Sanda Manu. Colegii săi de promoție au fost Carmen Trocan, Mioara Ifrim, Luminița Stoianovici, Răzvan Popa, Cristian Rotaru, Adrian Păduraru și Claudiu Istodor. Din clasa condusă de Olga Tudorache, colegii de generație au fost Carmen Tănase, Bogdan Gheorghiu, Carmen Ciorcilă, Marina Procopie, Radu Duda, Mihai Verbițchi, Patricia Grigoriu și Dan Bădărău.

Citeste in continuare depsre:

Ucenicii Parintelui Arsenie Boca AU DEZVALUIT TOTUL! Ce facea Sfantul Ardealului in fiecare DIMINEATA, pentru o mai buna viata duhovniceasca! „Îţi va schimba viaţa dacă încerci”

 

CITEȘTE ȘI