Unde s-a autoizolat Florin Călinescu. Actorul are o gospodărie impresionantă

Florin Călinescu s-a retras la țară pentru a se proteja în timpul pandemiei de COVID-19. Actorul deține o gospodărie impresionantă la Băbana, județul Argeș. Acolo se bucură de liniște și are grijă de animalele care îi sunt atât de dragi.

Unde s-a autoizolat Florin Călinescu. Actorul are o gospodărie impresionantă

Florin Călinescu a vorbit despre viața la țară și tot ce îl bucură acolo, în comuna copilăriei sale, unde s-a retras pe timpul pandemiei de coronavirus. Călinescu are găini, porci, bibilici și câini.

Am o gopodărie cu purcei, rațe, bibilici, gâște. Am și o vulpe pe care nu am prins-o încă, din spatele casei. Eu de mai mulți ani de zile trăiesc în felul acesta și nu mi se pare că este ceva special. Nu am percepția unui apartament sau a unei garsoniere, stau pe pământ și ies mereu în curte”, a declarat Florin Călinescu.

În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna, doi băieţi şi trei fete, 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a mai spus Florin Călinescu, potrivit click.ro.

Florin Călinescu și-a amintit cu drag de copilărie și este îngrijorat de soarta copiilor din zilelele noastre, care nu se mai bucură de natură și jocuri energice ca altă dată.

„Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, a mai spus Florin Călinescu.

CITEȘTE ȘI