UPDATE Mega Image neagă prezența afișelor în magazin și spun că acestea nu sunt oficiale

UPDATE PUNCT DE VEDE MEGA IMAGE

Ca urmare a publicării articolului cu titlul „Mega Image interzice clienților cumpărarea a mai mult de 2 produse de același fel”, publicat în data de 15 martie 2020, vă informăm că informațiile privind interzicerea impusă clienților pentru a cumpăra doar 2 produse de același fel sunt false și induc în eroare atât clienții Mega Image, cât și publicul larg.

În cadrul articolului, primul paragraf, este menționat că Mega Image a publicat în magazin afișe prin clienții sunt informați că supermarketul nu mai vinde mai mult de două produse din aceeași categorie de produse. „Nu vindem unui singur client mai mult de 2 pungi de făină!” este unul din anunțurile afișate în magazin.” Informațiile din acest paragraf sunt false, nu există astfel de mesaje în magazine, comunicate oficial.

Mega Image nu a introdus nicio interdicție, acționează doar conform cadrului legal.

Prin urmare, cu atât mai mult cu cât suntem într-o perioadă în care informarea corectă este foarte importantă pentru siguranța noastră, a tuturor, vă solicităm să rectificați cât de repede posibil informațiile greșite menționate în articol, în titlu și în primul paragraf.” a tranmis Mega Image către HUFF.ro.

Mega Image a publicat în magazin afișe prin clienții sunt informați că supermarketul nu mai vinde mai mult de două produse din aceeași categorie de produse. „Nu vindem unui singur client mai mult de 2 pungi de făină!” este unul din anunțurile afișate în magazin.

După ce ce astăzi asociația Supermarketurilor și Hypermarketurilor a anunțat că există stocuri suficiente în magazine, se pare că în unele există mici probleme de alimentare. Cumpărăturile sunt excesive și privează alți clienți să aibă acces la produse de necesitate.

Mega Image a postat și un anunț referitor la COVID-19

Suntem mai mult decât oricând împreună în aceste momente în care este prioritar să fim agili pentru sănătatea și siguranța noastră, a tuturor.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, am implementat mai multe măsuri și urmărim în continuare evoluția evenimentelor pentru a aplica noi soluții ca să fim în siguranță.

Trecem printr-o perioadă foarte solicitantă, în care ne confruntăm cu cereri foarte mari de produse și întreaga echipă Mega Image s-a mobilizat, depune eforturi zilnic pentru a face față și pentru a fi în continuare un loc sigur pentru cumpărături.

Cu toate aceste măsuri, ceea ce este cel mai important este că suntem cu toții împreună și contăm unii pe alții. Este o perioadă care ne-a scos din confortul și ritmul zilelor obișnuite și trebuie să rezistăm, să ne uităm la soluții și să respectăm reguli simple de siguranță.

E important să nu aglomerăm magazinele în această perioadă, prin urmare vă sfătuim să desemnați doar o persoană din familie să facă cumpărăturile.

Vă rugăm să cumpărați din fiecare produs doar cantitatea necesară familiei dumneavoastră.
Noi nu vindem en-gros, nici cantități nejustificat de mari și orice dezechilibru ne afectează modul normal de funcționare și îi lasă pe alți clienți fără produse.

Vă asigurăm că stocurile de produse sunt suficiente și facem aprovizionarea continuu în magazine.
Vă mulțumim în numele întregii echipe pentru înțelegere și solidaritate.

Reușim împreună!

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More