UPDATE | Soția și copiii lui Gheorghe Dincă au părăsit sediul DIICOT, după 9 ore de audieri.


UPDATE | Soția și copiii lui Gheorghe Dincă au părăsit sediul DIICOT, după 9 ore de audieri. La sosire, s-au îmbrâncit cu jurnaliștii

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, a fost audiată astăzi de către procurorii DIICOT, fiind citată pentru a da explicații în cazul adolescentelor dispărute în Caracal, au precizat surse judiciare pentru Libertatea. Alături de ea, au fost audiați fiica și doi dintre cei trei băieți ai familiei.]

UPDATE – ora 20.55: Aceștia au părăsit sediul DIICOT, pe rând, după nouă ore de audieri, într-un Logan de culoare bleumarin.

Primii au ieșit băieții împreună cu mama lor, după care mașina s-a întors și după fiica lui Dincă, alături de care se mai afla o tânără. Potrivit jurnaliștilor de la fața locului, aceasta ar fi nora criminalului din Caracal.

La plecare, Elena Dincă s-a camuflat cu șapca unuia dintre băieții săi, în timp ce pălăria de soare pe care o avea la sosire era la fiica ei.

Tonel Pop, avocatul părinților Luizei Melencu, susține că îl acuză pe procurorii DIICOT că nu l-a înștiințat despre audierea soției și copiilor lui Gheorghe Dincă.

DIICOT-UL nu m-a anunțat despre acest fapt. Am aflat și eu în urmă cu puțin timp că familia acestui inculpat va fi inculpată. Dânșii s-au grăbit să-i audieze fără să ne anunțe. Dânșii i-au citat pe ascuns.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu

În tot acest timp, anchetatorii au continuat cercetările în locuința bărbatului, care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Soția lui Gheorghe Dincă s-ar fi aflat în locuința din Caracal timp de o lună, după dispariția Luizei Melencu, conform b1. Femeia ar fi plecat în mai, în timp ce Luiza a dispărut pe 14 aprilie.

Procurorii DIICOT vor să afle dacă femeia are informații despre Luiza, în condițiile în care Gheorghe Dincă a susținut că a dus-o pe tânăra de 18 ani la el acasă și a întreținut relații sexuale cu ea.

Potrivit Mediafax, soția lui Gheorghe Dincă a fost prezentă la perchezițiile care au avut loc pe 27 iulie în casa din Caracal unde ar fi fost omorâtă Alexandra Măceșanu.

De asemenea, astăzi vor continua audierile în dosarul în care se fac cercetări pentru abuz în serviciu în cazul polițiștilor și procurorilor care ar fi trebuie să intervină pentru salvarea Alexandrei.

Nimeni nu a făcut nicio declarație, mai ales că geamurile autoturismului erau închise, iar șoferul a demarat în trombă în momentul apropierii jurnaliștilor.

Familia Dincă a părăsit, într-un Logan bleumarin, sediul DIICOT

UPDATE – ora 12:15: Soția și copiii lui Gheorghe Dincă au ajuns în urmă cu puțin timp la sediul DIICOT și urmează să fie audiați de procurori.

Elena Dincă şi copiii lui Gheorghe Dincă, doi bărbaţi şi o femeie, s-au îmbrăncit cu jurnaliștii la intrarea în sediul DIICOT, conform Mediafax.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !