Util: Pentru ca bijuteriile dumneavoastră să strălucească ca noi!

Cred că fiecare din noi s-a întâlnit cu problema bijuteriilor care și-au pierdut culoarea și luciul. Pentru a vă putea bucura din nou de aspectul lor inițial, încercați metoda simplă și eficientă de curățarea a bijuteriilor.

AVEȚI NEVOIE DE:

-1 lingură de sare;

-1 lingură bicarbonat de sodiu;

-1 lingură soluție de spălat vasele;

-1 pahar cu apă;

-1 bucată de staniol.

PAȘI DE URMAT:

1.Încălziți apa în cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute.

2.Tăiați o bucată de staniol și așezați-o la baza unui vas sau a unui pahar.

3.Turnați apa fierbinte în vas, apoi adăugați sare, bicarbonat și soluție pentru vase. Puneți bijuteriile pe bucata de staniol și le lăsați pentru 5-10 minute.

4.Clătiți bijuteriile cu apă rece și uscați-le cu o cârpă uscată și moale.

Mult spor!

Citeste in continuare…

Tratament pentru călcâie crăpate. Picioarele vor arăta uimitor în numai 10 minute

Tratament pentru călcâie crăpate. Picioarele vor arăta uimitor în numai 10 minute:

Toată lumea strâmbă din nas atunci când vede pe stradă pe cineva care are câlcâiele crăpate și neîngrijite. Iar modul în care arată picioarele tale poate fi felul în care cei din jur își creează o impresie despre tine. Pentru că se spune că mâinile sunt cartea de vizită ale unei persoane, ei bine, același lucru se poate spune și despre picioare.

Mai ales în timpul verii, toată lumea își dorește să aibă o pedichiură impecabilă și niște picioare fine. În afara unei igiene impecabile, este nevoie de mult mai mult pentru ca avea niște picioare frumoase și sănătoase, care să arate bine în orice pereche de papuci ori de sandale.

Foarte multe persoane dau lunar foarte mulți bani pentru a merge la pedichiură. Însă nu mai este nevoie să faci acest lucru, deoarece poți scăpa de toată pielea uscată cu numai două ingrediente pe care le ai deja acasă.

Iată cum îți poți prepara un tratament extrem de eficient, care te va ajuta să ai imediat tălpile fine și catifelate.

Ai nevoie de: 2-4 căni cu lapte , 3-4 linguri de bicarbonat de sodiu.

Se încălzește laptele într-o oală și apoi se așază într-un lighean. Se adaugă bicarbonatul și se amestecă bine. Pentru a-și face efectul, trebuie să te asiguri că tălpile sunt scufundate în această soluție. Se țin picioarele timp de 10 minute în lighean. În acest timp, se poate freca bine zona cu o perie sau cu o piată ponce.

Persoanele care au călcâiele foarte crăpate pot repeta tratamentul zilnic sau la două zile
După ce trec cele 10 minute, se clătesc picioarele foarte bine cu apă caldă și se usucă bine cu un prosop. La final, pentru ca picioarele să rămână catifelate, se recomandă folosirea unei creme hidratante pentru picioare ori folosirea uleiului de cocos. Se aplică o cantitate generoasă, se pun niște șosete în picioare și se lasă să acționeze peste noapte.

Persoanele care se confruntă cu niște călcâie extrem de crăpate vor avea nevoie de mai multe astfel de tratamente, însă în câteva zile ar trebui să vadă rezultate foarte bune. Bicarbonatul de sodiu ajută, de asemenea, și la eliminarea mirosului neplăcut al picioarelor și la neutralizarea ciupercilor unghiilor.

 

CITEȘTE ȘI