UTIL: Se dă LEGE: Tinerii care fac NUNTĂ primesc BANI GREI de la stat! Uite ce trebuie să faci ca să primești 15.000 lei

Un proiect de lege depus în Senat, prevede că tinerii de până în 35 de ani care se căsătoresc să primească un „dar de nuntă” de 15.000 lei. De această sumă vor benefia și părinții care nasc al treilea copil.

Această inițiativă are drept scop creșterea demografică. Tinerii însurăței trebuie să aibă nu mai mult de 35 de ani pentru a primi această sumă.

Banii reprezintă „prima pentru recunoașterea contribuției aduse națiunii prin căsătorie”

În plus, după momentul căsătoriei, cei doi vo fi scutiți de impozitul pe salariu. În cazul în care divorțează în primii cinci ani, aceștia trebuie să returneze banii statului, fiecare în proporție de 50%, în termen de 90 de zile de la pronunțarea divorțului.

Tot 15.000 de lei vor primi și cei care devin părinți

Pentru a treia oară. Banii reprezintă „primă pentru recunoașterea contribuției aduse națiunii”.

Fondurile necesare pentru acordarea acestor sume de bani vor fi asigurate de Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, potrivit proiectului.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More