Vedeta a primit un dar de la Dumnezeu!

Brigitte Pastramă este din nou gravidă, după ce, acum două luni, a pierdut o sarcină. Potrivit brunetei, este însărcinată într-o lună, iar minunea s-a întâmplat pe cale naturală.

Acolo, Brigitte a dezvăluit că este însărcinată în prima lună și că și-ar fi dorit să dea marea veste după ce trecea cu bine de primul trimestru. Soțul ei, entuziasmat, nu a mai avut însă răbdare. Anunțul a fost făcut și pe fondul zvonurilor că lucrurile ar scârțâi între cei doi și că chiar ar fi în pragul divoruțului.

Brigitte a făcut tratamente și a pierdut o sarcină
În urmă cu aproximativ două luni, Brigitte a pierdut o sarcină, pe care o obținuse cu greu, în urma mai multor tratamente de fertilizare în vitro. Acum, vedeta și soțul ei au ales să renunțe la aceste fertilizări și au preferat să încerce să devină părinți pe cale naturală. Iată că rugine le-au fost ascultate, iar Dumnezeu le-a dat un copil!

Florin Pastramă va deveni, astfel, tată pentru prima oară. Brigitte mai are însă doi copii: un băiat și o fată din căsnicii anterioare.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More