VEDETE: Actrita Adela Popescu și-a emoționat admiratorii încă de la primele ore ale dimineții! Iată ce veste bună le-a dat celebra artistă fanilor de pe patul clinicii

Adela Popescu și-a emoționat admiratorii încă de la primele ore ale dimineții! Soția lui Radu Vâlcan

„i-a luat” cu ea la spital pentru a le arăta ecografia bebelușului pe care urmează să-l nască,

frumoasa actriță fiind însărcinată în 4 luni, cu al treilea copil. Iată ce veste bună le-a dat celebra artistă fanilor de pe patul clinicii!

Adela Popescu nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că este însărcinată cu al treilea copil, cântăreață fiind mamă

a doi băieței superbi, Alexandru și Andrei. Artista nu a păstrat această bucurie doar pentru ea, ci le-a împărtășit-o și

fanilor la începutul lunii ianuarie a acestui an. Soția lui Radu Vâlcan spunea la acea vreme că atât ea,

cât și partenerul ei de viață, Radu Vâlcan, și-au dorit foarte mult să devină părinți pentru a treia oară. Potrivit spuselor artistei,

soțul său este atât de entuziasmat de veste, încât a început deja să se gândească la achiziționarea unei mașini mai mari pentru a avea mai mult spațiu.

„Noi ne doream mult acest copil, nu la modul că urmăream ovulația, dar îl doream.

Prietenii s-au gândit la cheltuieli și soțul a început să se gândească la o mașină mai mare. Ne-am gândit cât costă grădinițele pe lună”, a spus Adela Popescu la o emisiune tv, în luna ianuarie.

Ieri, Adela Popescu le-a făcut o mare bucurie fanilor, dezvăluindu-le cât de mult i-a crescut burtica de gravidă, lucru pe care fanii au putut să-l vadă de asemenea și în vacanța din Maldive, când vedeta a îmbrăcat costumul de baie. Totodată, soția lui Radu Vâlcan își anunța admiratorii că astăzi va merge la doctor, la control.

„A crescut foarte mult burtica în ultimele două săptămâni. Mâine mergem la clinică să vedem ce se mai petrece acolo”, spunea ieri Adela Popescu la InstaStory.

Soția lui Radu Vâlcan urmează să devină mamă pentru a treia oară

Ei bine, vedeta s-a ținut de cuvânt, astfel că a făcut un Boomerang pe Instagram, în timp ce se afla pe patul clinicii, ocazie prin care fanii au putut să vadă ecografia bebelușului. Din fericire, doctorița i-a transmis artistei că totul decurge perfect.

„Zice doctorița că e totul perfect!”, a mai spus vedeta.

ARTICOLE