Veste importanta pentru Mihai Neşu! În 2 luni ar putea merge din nou, după 6 ani de când a paralizat

Stelian Fulga, individul care promite vindecarea miraculoasă a fostului fotbalist, este un terapeut care pretinde că lucrează numai cu produse naturiste.

Se prezintă ca fiind un specialist școlit în Tibet și mai susține cu aplomb că are leac, înaintea doctorilor din lumea întreagă, pentru boala care îl ține ostatic pe Neșu într-un scaun cu rotile.

Imobilizat din 2011, după fractura cervicală produsă de intervenția involuntară a colegului Alje Schut, la un antrenament al formației Utrecht, și neputându-se deplasa singur, Mihai Neșu se concentrează pe refacere și trage tare pentru fundația căreia îi acordă mare parte din timpul său.

loading...

„Dacă în două luni nu îl pun pe picioare, îi dau 100.000 de euro. Mergem la notar și facem hârtiile. Dacă nu se face sănătos, îi dau banii. Dar, în cele două luni, Neșu trebuie să facă întocmai ceea ce îi voi spune eu”, sună condiția lui Stelian Fulga pentru Mihăiță Neșu, potrivit Libertatea.

Vraciul i-a dat telefon lui Neșu și s-a oferit să-l facă bine. Replica fostului fotbalist l-a lăsat mască pe Fulga: „Eu cred doar în Dumnezeu”! De altfel, recent fostul fotbalist a făcut o mărturisire cutremurătoare, la postul Kanal D:

„Eu am paralizat, nu pot să fac nimic, dar uite că Dumnezeu are putere şi printr-un om paralizat poate să creeze ceva deosebit… O persoană dragă mi-a spus că poate acest accident mi s-a întâmplat pentru a mă apropia mai mult de Dumnezeu.

Am discutat cu preoţi şi diferiţi oameni şi am ajuns la concluzia că scopul omului pe Pământ este dobândirea Duhului Sfânt şi a sfinţeniei. Sfântul Ioan Gură de Aur spunea că cel mai mare dar primit de la Dumnezeu este suferinţa şi boala. Aşa că eu încerc să mulţumesc pentru ce îmi este dat şi sper să îmi dea putere să trec peste fiecare zi„.

În timp ce Fulga, ”terapeut român călit la călugării șaolin”, oferă promisiuni, în schimb, boala lui Neșu este cât se poate de serioasă, cu consecințe grave. Răspunsul dat terapeutului arată, fără tăgadă că, în acest moment al existenței sale, credința lui Neșu este infinit mai mare decât atunci când era sănătos tun, iar ca fotbalist avea totul la picioare.

 

Citeste si despre..

Se va ridica un om ce va opri decăderea României, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe glob.

  “Se va ridica un om ce va opri decăderea României, va fi unul dintre cele mai puternice state de pe glob.” Sa fie oare adevarat?

Viitorul întregii omeniri ar putea sta in faţa unui…român din Bucovina. Aceasta este viziunea unui profet indian care a uimit lumea. „Mântuitorul” omenirii se gaseşte chiar aici, iar tara noastră va deveni centrul lumii! Mulți simt că România va face ceva miraculos în viitor. Simțim ceva vag, nedefinit, pentru că nu avem capacități „performante” de a citi viitorul. Un profet indian a reușit să citească viitorul țării noastre iar lucrurile se pare că vor fi chiar bune.

Nu este primul profet care vorbeste despre rolul ţării noastre în spiritualitatea mondiala, pentru că şi Baba Vanga spunea, în profeţiile sale, că un român va conduce lumea, informează cancan.ro.

Iata ca si indianul R.A. Gupta Swami vorbea despre acelaşi lucru, acum mai bine de zece ani, după o vizită în ţara noastră, arata yogaesoteric.net.

R.A. Gupta Swami e recunoscut în lume ca prezicător şi clarvăzător. Ar fi prezis, de exemplu, căderea lui Gorbaciov, atentatul terorist din Indonezia, prăbuşirea navetei spaţiale Columbia, iar în ce ne priveşte – a profeţit sfârşitul comunismului în România, căderea cuplului Ceauşescu şi execuţia după un proces sumar.

Mai mult decât atât, R.A. Gupta Swami ar fi fost chemat în 1983 chiar şi de Elena Ceauşescu, care nu a luat în seamă avertismentele lui, alungându-l din ţară şi numindu-l şarlatan.

          “Ceea ce mi-a purtat de curând paşii spre binecuvântatul pământ al Bucovinei este mai ales faptul că, într-un viitor nu prea îndepărtat, de aici va porni la întâlnirea cu destinul său cea mai puternică personalitate politică pe care s-ar părea că în curând o va cunoaşte mileniul care a început.

Am venit astfel să mă familiarizez şi eu cu aceste sfinte locuri, de unde va porni să acţioneze cel despre care am putea spune că va fi Mântuitorul omenirii viitoare…

Citeste mai mult AICI

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More