Veste îngrijorătoare de la spital despre Mirabela Dauer! Toată lumea a lăcrimat: „Dispar din viața…” Lasă-i și tu mai jos un mesaj de susținere!

În prezent, Mirabela Dauer se află încă în spital, după ce rinichiul ei stâng a fost extirpat fiindcă avea o tumoră. Din fericire, artista nu suferă de o boală incurabilă, iar recent a transmis un mesaj extrem de emotionat către fanii care au susținut-o în această perioadă grea.

Iată ce a scris Mirabela Dauer pe Facebook în urmă cu aproximativ 15 ore, aici ea vorbește despre un mesaj emoționat pe care îl postase pe pagina ei, anterior:

„Dragii mei, În primul si-n primul rand vreau sa va multumesc din suflet pentru miile de mesaje frumoase pe care mi le-ați trimis în aceste zile. Le-am primit pe toate si mi-au facut zilele mai usoare. Echipa mea de „îngeri”, cum le spun eu doctorilor din jurul meu, au avut si au mare grija de mine si pe zi ce trece ma simt mai bine. Ca dovada mi-am reluat bunul obicei de a posta lucruri care mie mi se par frumoase. „ASTA SUNT EU …” O postarea pe care am citit-o azi noapte, este o postare care mi-a plăcut foarte mult si in care sunt convins ca ne regăsim fiecare dintre noi intr un moment al vietii. Mi-a plăcut și am distribuit-o….

Dar, dragii mei asta nu inseamna ca eu sunt singura, nici pomeneală. Am multi oameni in jurul meu… oameni care mi-au fost alături la propriu in aceasta încercare grea, ce-i drept. Da, am ales sa ma refac in liniste pentru ca am multe de făcut și imi doresc ca revenirea mea sa fie cat mai rapida si apreciez ca cei apropiați au inteles lucruri asta si imi respecta aceasta dorinta. Acum odihna si linistea sunt extrem de importante.
Sunt uimită cat de repede se interpretează lucrurile. Vă repet, sunt bine, atat cat se poate dupa o intervenție chirurgicală complicată. Mesajul distribuit de mine e superb si l-am împărtășit cu voi pentru ca mi-a placut. Atât. Nu sunt singura, nu sunt victima, nu sunt subiectul de telenovelă… Sunt doar in covalescenta si va multumesc tuturor pentru gândurile bune. Vă îmbrățișez cu drag!”

Iată despre ce text vorbește vedeta în mesajul de mai sus: „Am înţeles multe, dar niciodată pe mine. Nu m-am înţeles în nici o secundă. Am ales de atâtea ori persoanele greşite, deşi ştiam că îmi vor face rău. Am fost mereu acolo pentru oricine, oricând avea nevoie de mine, deşi era vorba despre persoana care mă făcea cel mai tare să sufăr. Niciodată anu am ştiut să „dispar” din viaţa cuiva, doar m-am îndepărtat. Niciodată nu i-am închis uşa în faţă cu adevărat, ci am lăsat-o crăpată, să poată să revină. Deşi mereu au revenit persoanele care m-au rănit, am iertat. Asta sunt eu. Mereu şi pentru totdeauna!”

CITEȘTE ȘI