Veste proasta pentru Andreea Balan imediat dupa ce a nascut

Veste proasta pentru Andreea Balan, imediat dupa ce a nascut. Semnificatia numelui ales pentru fetita abia venita pe lume – Clara – induce ingrijorari pe termen mediu si lung.

„O sa o cheme Clara Maria. Este un nume scurt, frumos. Si o sa o cheme Burcea-Balan, in loc de Balan-Burcea. O sa fim o familie cu patru nume diferite”, a spus, entuziasmata, Andreea Balan, care si-a pastrat numele de familie dupa casatorie. Sotul ei a ales numele Maria, ca un tribut adus bunicii care l-a crescut si care l-a invatat foarte multe lucruri, fara a sti ca si pe una dintre bunicile Andreei o cheama tot Maria.  Conform semnificatia-numelui.net, ”Clara are o personalitate dubla, fapt ce ii dezorienteaza pe cei din anturajul sau.

Poseda o natura nelinistita si nervoasa, aproape de angoasa uneori. Insa Clara este in egala masura extrem de activa, dinamica, vrea sa le lase celor din jur impresia ca este o femeie puternica. Nelinistile si slabiciunile si le ascunde cu maiestrie sub o carapace, se protejeaza. Trece extrem de rapid de la entuiasm la depresie, are obiceiul sa dramatizeze totul, amplificant teribil momentul prezent. Aceasta trasatura de caracter o face neinteleasa in ochii celorlalti, sa fie considerata capricioasa si excesiva cand, in realitate, Clarei ii este greu sa stapaneasca aceste doua tendinte incompatibile”.

loading...

”Clara are o latura salbatica”
Infrormatiile prezentate de sursa citata precizeaza ca acel copil botezat Clara va avea chiar ”o latura salbatica”, dorind sa para mult mai ”dura” decat este in realitate. Totodata, ii va speria pe cei din jur cu aerul sau… cinic.

”Copil, Clara va pune la grea incercare rabdarea parintilor sai. Acestia trebuie sa favorizeze activitatile fizice – dans, sport – si sa puna accent pe dezvoltarea sensibilitatii Clarei. Clara are o latura salbatica si vrea sa para mai dura decat este in realitate, ceea ce ii permite sa se protejeze. Clara ii sperie pe cei din jur cu aerul sau cinic si ironic pe care il afiseaza uneori. Clara are nevoie de afectiune si iubire in copilarie, sunt necesare echilibrului sau”.

Sursa: cancan.ro

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More