Veste trista, a MURIT! Din pacate, tragedia s-a produs! Doliu urias in muzica, azi a plecat sa cante ingerilor!

Veste trista pentru toti fanii muzicii latino, fiindca azi artistul a plecat catre ingeri.

Cantaretul José José a murit! Supranumit „El Príncipe de la Canción” (Printul cântecului), a murit in decursul zilei de ieri, la Miami, din cauza cancerului la pancreas, potrivit Variety.

José José avea 71 de ani si o cariera stralucita in spate. Pe numele sau real José Rómulo Sosa Ortiz, a cunoscut succesul in anii 1970 cu „El triste”, piesa interpretata la festivalul OTI.

loading...

Cantaretul José José a murit!

Cantaretul José José a murit

Cariera lui a fost exceptionala, desfasurata pe parcursul a nu mai putin de patru decenii, in care albumele lui au fost vandute in milioane de exemplare.Piesele lui au fost tot timpul in topuri, cu single-uri precum „De Pueblo en Pueblo”, „Hasta Que Vuelvas”, „Sentimientos”, „Paloma” sau „Gavilan o Paloma”.

Insa asta nu e tot, roadele muncii lui s-au cunoscut la scurt timp dupa lansare. José José a fost de sase ori nominalizat la premiile Grammy, prima primind-o în 1984, pentru albumul „Secretos”.

Insa asta nu e tot, fiindca a mai fost selectat pentru piesa „Por ella” si albumul „Reflexiones”, in 1985, primind pana in 1988 cate o nominalizare in fiecare an. Chiar a fost recompensat cu niciun trofeu, a avut multe realizari de care a fost mandru.

Citeste si despre

„Alexandra și Luiza trăiesc”. Anunțul făcut azi-noapte care detonează “bomba” în cazul crimelor din Caracal

Mama Luizei Melencu spune că procurorii insistă să meargă pe pista că fiica ei este moartă, ignorând alte date care ar putea duce ancheta către traficul de persoane.

Totodată, Monica Melencu lansează o acuzație gravă la adresa anchetatorilor și spune că acest caz se vrea muşamalizat. Mai mult, femeia este convinsă că fiica ei trăieşte.

“Procurorii adevărul nu ştiu să mi-l spună. Îmi ia banii, dar ce pot să fac, să îmi vând casa în situaţia de faţă, să îmi vând casa ca să plătesc o amendă. Am încă suspiciuni. Am dreptul să spun că am încă suspiciuni. Trebuia să mă prezint joi, eram citată în calitate de martor, nu ca parte vătămată. Joi mi-a venit prima. Mi s-a dat o amendă maximă. Probabil mi s-a dat din duşmănie şi din atâtat ură”, a spus Monica Melencu, la România Tv. 

”Eu cred că acest caz este muşamalizat”

Prelevarea de probe ADN de la mama Luizei Melencu a fost amânată pentru luni, anunţă avocatul acesteia. Totodată, reprezentanţii DIICOT au declarat, pentru mediafax.ro, că Monica Melencu a contactat ofiţerul de poliţie spunând că este de acord cu prelevarea de noi probe.

“Nu mi se spune nimic. Fiica mea avea un lănţişor cu trei inimioare. Nu mi s-a arătat niciun obiect. Atunci cum pot să cred că fiica mea este moartă? Eu cred că acest caz este muşamalizat. Când a dispărut fiica mea, soţia dl Dincă era prin preajmă. În cazul Alexandrei, fiica dânsului a fost prin preajmă. Are familia suspectă. Eu spun că aceste fete nu sunt moarte. Eu cred că acest caz se vrea muşamalizat. Să îmi ceară test ADN. Ar trebui să meargă pe altă pistă. Fetele sunt traficate”, a mai spus Monica Melencu.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More