Veste tristă! Monica Tatoiu, pe masa de operație: „Rugaţi-vă pentru mine, chiar dacă poate nu merit”

Momente grele pentru Monica Tatoiu! După ce a ajuns de urgenţă pe mâna medicilor, în urma unei căzături serioase, femeia de afaceri crede că a găsit un răspuns pentru ceea ce i s-a întâmplat. Aceasta chiar a postat pe Facebook un mesaj care i-a îngrijorat pe prietenii săi.

Anunţul făcut de Monica Tatoiu recent a îngrijorat multă lume! Ea şi-a fracturat şoldul şi a ajuns de urgenţă pe masa de operaţie. După acest incident dureros, femeia de afaceri a postat un mesaj îngrijorător. Monica Tatoiu crede că ceea ce i s-a întâmplat este din cauză că a păcătuit, scrie Cancan.ro. Si chiar recunoaste ca este debusolata.

„Ştiu de ce am fost pedepsită!”

„Ştiu de ce am fost pedepsită! Nu m-am ţinut de cuvânt în faţa Tatălui când am promis fără TV şi m-am certat cu mama. Când chiar crezi în Dumnezeu, responsabilităţile tale sunt mai mari decât ale aceluia care nu înţelege. Lui i se iartă. Pentru că sunt iresponsabili. Noi cei ne închinăm Lui, trebuie să fim responsabili. Doar că sunt acum de debusolată. Rugaţi-vă pentru mine chiar dacă poate nu o merit. Mulţumesc”, a scris Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook.

„Am iesit din operatie”

Mieruri seara, Monica Tatoiu a postat un nou mesaj. Ea a anunațat că a ieșit din operație și că a avut norocul să fie „reparata” de doctorul Mancini cel care i-a reparat mana papei dupa un accident la ski.

Acum am iesit din operatie. Am avut norocul sa fiu „reparata” de doctorul Mancini cel care i-a reparat mana papei dupa un accident la ski la Cervinia. Spitalul regional de stat din Aosta,o bijuterie.

CITEȘTE ȘI