Vestea tristă a zilei: o îndrăgită cântăreață de la noi a murit! A făcut gesturi disperate ca să lupte cu o boală cruntă, dar organismul ei a cedat: De ce suferea:

O îndrăgită cântăreaţă de muzică populară din Gorj a murit, vineri (9 februarie). Mariana Mărăcine Piţigoi a pierdut lupta cu o boală nemiloasă care a răpus-o. Potrivit apropiaţilor, artista s-a stins din viaţă pe patul de spital. Trupul neînsufleţit al solistei va fi depus la capela Şişeşti, sâmbătă (10 februarie).

Înmormântarea va avea loc duminică (11 februarie), la ora 13, potrivit gazetamondenatv.ro. În ultimii doi ani, Mariana Mărăcine Piţigoi a trecut prin mai multe tragedii. Cântăreaţa de muzică populară a fost nevoită să-şi vândă toate porturile populare pentru a-şi plăti tratamentul. Drama ei a început la scurt timp după ce şi-a îngropat nepoata, fiica şi soţul. Toate acestea i s-au întâmăplat regretatei artiste în doar 2 ani.

„Sunt suspectă de cancer. Eu trebuie să mă odihnesc. Cred că Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. Această cruce să nu mă supăr că mi-a dat-o. Sunt costumele mele populare. Vreau să le dau pentru a-mi cumpăra medicamente. Dau această colecţie a sufletului meu ca să merg mai departe. (…) Eu mi-am pierdut şi o soră când aveam cinci ani. Tata a murit când aveam 15 ani. Nepoţica la vaccinul de un an a făcut o pareză. Era sensibilă şi a păţit o viroză, 2011, 20 ale lunii, în cinci zile deja s-a terminat cu ea.. N-a mai rezistat corpul ei. A murit în somn. Fiica mea la câteva luni s-a simţit rău. Tot organismul o părăsea. A murit de inimă rea. Soţul meu a murit în 2012. Mami, dacă voi vreţi să vin la voi, voi decideţi, îi spuneţi lui Dumnezeu că eu nu ştiu. (…) Încerc să vând aceste costume populare şi aceste discuri pentru că nu am bani suficienţi să mă tratez””, povestea Mariana Mărăcine Piţigoi la Antena 1, în urmă cu câteva luni.

Sursa: dailynews.ro

CITEȘTE ȘI