Vești bune pentru elevi! Cu cât vor crește alocațiile de la 1 ianuarie 2019

Opoziţia a depus un proiect de lege ce îi are în vedere pe copiii din România. Potrivit acestuia, cei cu vârstă mai mică de doi ani ar putea primi 300 de lei pe lună, în timp ce restul minorilor ar avea o alocaţie de 150 de lei pe lună.

Guvernul PSD îşi anunţa încă de la începutul anului 2017 intenţia de a mări alocaţiile copiilor, încă acest lucru nu s-a concretizat. Momentan cei cu vârsta mai mică de 2 ani primesc 200 de lei, iar restul minorilor au asiguraşi doar 84 de lei lunar.

„Propunerea este de majorare a cuantumului alocaţiei cu 50% pentru copiii cu vârste cuprinse între 0-2 ani, care vor beneficia de o alocaţie în valoare de 300 lei şi cu 80% pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-18 ani, care vor beneficia de o alocaţie în valoare de 150 lei.

loading...

România se află, din nefericire, pe ultimul loc în Uniunea Europeană în privinţă cuantumului alocaţiei pentru copii. Dacă în majoritatea acestor state alocaţia porneşte de la peste 100 de euro, în România copiii primesc echivalentul a 18 euro pentru fiecare copil, o sumă care nu acoperă decât într-o foarte mică măsură necesităţile unui copil”, a declarat deputatul PNL Robert Sighiartău.

Recomandam in continuare sa citesti despre…

Ai o floare de apartament și vezi că se usucă? Usturoiul îți sare în ajutor!

Deja cunoaștem foarte bine care sunt beneficiile aduse de consumul de usturoi, însă te-ai gândit vreodată că acesta poate salva chiar și viața frumoaselor noastre flori de apartament?

Da, acesta susține înflorirea bogată a lor, însă pentru asta ai nevoie de un preparat special. Dacă vei face totul corect, în doar două săptămâni vei readuce frumusețea oricăror flori de glastră.

Ai nevoie de:
-un litru de apă

-trei căței de usturoi

-un vas din sticlă

-o pastilă de acid succinic.

Trebuie să prepari astfel:
Diluează pastila de acid succinic în apă fierbinte și pune totul la fiert, apoi mărunțește usturoiul. Când apa dă în clocot, adaugă usturoiul.

Toarnă soluția în vasul din sticlă și lasă să se așeze, timp de 24 de ore.

A doua zi, strecoară apa cu usturoi și diluează soluția într-o găleată cu apă curată. Alternează o udare de acest tip, cu una clasică, însă nu mai des de o dată pe lună.

Gata, florile tale vor prinde viață! sursa:secretele.com

Este mai mult decât o simplă floare! Mușcata: 8 proprietăți benefice

Citeste mai mult in continuare…

Horoscop zilnic – Miercuri 12 Decembrie 2018. Se anunță începutul unei frumoase povești de dragoste!

Conform horoscopului zilnic, miercuri, 12 decembrie 2018, se anunță începutul unei frumoase povești de dragoste. De altfel, este o zi plină nu numai de iubire, dar și de oportunități, în special în afaceri. Este recomandat ca toate zodiile să fie vigilenți, mai ales în privința colegilor de muncă. Se pare că în viața unora apare invidia oamenilor din jur.

Recomandam si: Ce este indicat sa mancam cand suferim de reumatism

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More