Victor Slav a fost ”tras pe dreapta” de Kanal D! N-a mai primit niciun proiect de emisiune și…

Unul dintre cei mai simpatici prezentatori TV a rămas fără job. ”Vulturul” Victor Slav a fost ”tras pe dreapta” de Kanal D, iar CITESTE.INFO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii uluitoare.  

Anul 2020 a început nu chiar sub cele mai bune auspicii pentru Victor Slav. Potrivit unor surse D.A.S. categoria A,  ”Vulturul” a devenit șomer de lux după ce boșii de la Kanal D ar fi luat decizia de a-l ”trage pe dreapta”. Din câte se pare, emisiunile în care era angrenat fostul soț al Biancăi Drăgușanu nu și-au mai găsit loc în grila de programe în Noul An.

Soluție de rezervă

După ce n-a mai primit niciun proiect de emisiune, Victor Slav se pare, totuși, că și-a găsit ceva de făcut pentru a-și asigura un venit serios. Prezentatorul s-a reorientat profesional destul de rapid. Împreună cu „fratele” Cătălin Cazacu, care se află în aceeași situație, Victor Slav a demarat un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”. Mai exact, cei doi prezintă nunți, dar nu numai atât. Ei se ocupă și de entertainment, asigurându-se că distracția atinge cote înalte la fiecare eveniment.

Cazacu, barman de ocazie!

La rândul său, Cătălin Cazacu a îmbrățișat cu mare drag și meseria de… barman. În urmă cu câteva săptămâni,  prezentatorul TV a fost surprins în timp ce „practica”, cu mândrie, noul ”job”. Totul s-a petrecut într-un cunoscut local din Capitală, Ganesha Caffe, unde Cătălin Cazacu  s-a pus serios pe treabă.

La un moment dat, când atmosfera a devenit incendiară, prezentatorul a intrat în bar și, după ce a fost ajutat de un barman profesionist  – de la care presupunem că a furat meserie -, Cătălin Cazacu a preparat mai multe shot-uri și a servit petrecăreții, care așteptau cu mare nerăbdare în fața barului.  

Victor Slav și Cătălin Cazacu au demarat un proiect pentru tinerii însurăței, „Wedding Crashers”

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.  

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el a dublat și câteva filme de desene animate: a fost vocea lui Superman, dar și vocea lui Jim Porter.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More