Victor Slav, către Bianca Drăgușanu: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”

 

L-a înșelat chiar și-n ziua nunții, el a iertat! Au făcut o fetiță minunată, dar dragostea lor nu a tinut mult! Si! soc: S-AU DESPARTIT! Au urmat alte si alte relatii pentru Bianca, el a tacut! Abia acum Victor Slav a spus ce crede cu adevărat despre fosta lui sotie:

Victor Slav a făcut o remarcă surprinzătoare la adresa fostei soții și iubite, Bianca Drăgușanu. Cei doi susțin că se înțeleg ca doi oameni civilizați, de dragul fetiței lor, Sofia, însă n-au mai vorbit de mult despre relația lor.

loading...

Bianca Drăgușanu și Victor Slav trăiesc amândoi povești separate de dragoste, după despărțirea lor definitivă. Sunt mulți cei care se întreabă, însă, ce simt unul pentru celălalt.

Ei bine, iată că Victor Slav a făcut o remarcă la care nu mulți s-ar fi așteptat.

Atunci când s-au întâlnit față în față la o emisiune, Victor Slav i-ar fi spus Biancăi: „Cea mai mare calitate a ta este că ești fosta mea nevastă”. 

Copilăria și primele contacte cu moda (1980 — 2001)
Victor Slav s-a născut în București, România, având o soră, Cătălina.  Obișnuia să se joace cu prietenii lui în Stoenești, Giurgiu A descoperit pasiunea pentru modeling la vârsta de 17 ani, când participa la diverse concursuri locale pe care nu le-a câștigat.

Debutul și primele contacte cu televiziunea (2001 — prezent)
Debutul l-a cunoscut la finele anului 2001 cu show-ul „Vara ispitelor” , unde acesta și prietenul său din copilărie, modelul Bogdan Vlădău, încercau să despartă femeile în pragul căsătoriei.  O altă emisiune, a fost „Seara Regăsirii”, pe care a prezentat-o alături de actorul Constantin Cotimanis,și fiica acestuia.

În anul 2006, Victor câștigă sezonul 2 a emisiunii concurs Dansez pentru tine alături de Carmen Stepan, versiunea românească a spectacolului Dancing with the Stars.

A apărut în unul dintre videoclipurile trupei Andrè, jucându-l pe iubitul Andreei Antonescu.  Din 2009 a fost ales să prezinte varianta românească a emisiunii Extreme Makeover , numită „Frumusețe pe muchie de cutit”, showul încercând să ajute prin chirurgie plastică femei sau bărbați, care au un aspect foarte neplăcut care le afectează viața socială, la finele fiecărei emisii, persoana era schimbată atât ca îmbrăcăminte, machiaj, și înfățișare. Din 2008 prezintă vremea la ProTV  A intrat în atenția presei, după ce s-a căsătorit cu vedeta și modelul TV , Bianca Drăgușanu.

În anul 2017, Victor este prezentator al emisiunii WOWbiz de la Kanal D, alături de Andreea Mantea, înlocuindul pe Mădălin Ionescu.

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata