Victorie colosală ! Moroșanu l-a Spulberat pe reptilianul Cuk in cateva secunde prin K.O. Vezi VIDEO !

UPDATE 23:30 | Gala Dynamite Fighting Show s-a mutat pe ProTV pentru cele mai tari meciuri ale serii!

„E reptilian, extraterestru, nu stiu ce e!
Abia astept sa ma bat cu el”, a spus Morosanu dupa cantarul oficial. Nu e singurul care e sigur ca va cuceri Oltenia in aceasta seara.
Mister KO Stoica si Ciobanul Nastase ameninta si ei cu lovituri devastatoare!

Catalin Morosanu si-a trimis adversarul in lumea viselor dupa numai 30 de secunde, in cadrul galei Dynamite Fighting Show 3, care a avut loc vineri seara la Craiova!

loading...

De altfel, croatul plin de tatuaje Ivo Cuk a facut cunostinta cu podeaua dupa numai 5 secunde. S-a ridicat cu greu, insa Morosanu s-a napustit asupra sa si a avut nevoie de interventia staff-ului medical pentru a-si reveni.

A fost cea de-a 47-a victorie din cariera pentru Catalin Morosanu, care are si 12 infrangeri.

„A fost o noapte magnifica dupa o saptamana ireala. In ultimele zile, putina lume a stiut ca am stat in perfuzii din cauza epuizarii. Asta e viata de sportiv. In spatele cortinei se ascund drame si sacrificii enorme. Tocmai de aceea am fortat totul in primele secunde si sunt enorm de bucuros ca am reusit sa castig rapid”, a spus Moro dupa lupta cu Ivo Cuk.

Tot in prima runda s-a impus si Andrei Stoica, dupa doar un minut. Mister KO a facut spectacol in lupta cu Luis Morais, pe care l-a trimis la podea cu doua lovituri naucitoare cu stanga.

In cadrul galei de la Craiova, ciobanul Nastase l-a invins pe politistul Filip, dupa ce acesta din urma a abandonat in runda a doua din cauza unei accidentari la mana .

n meciul cu Taiei Kin desfășurat la Finala K1 din Seul din 2009, Moroșanu a continuat să-și lovească adversarul după sunetul de final al partidei, ceea ce a dus la descalificarea sa. Publicul a dezaprobat decizia arbitrilor, nefiind clar dacă loviturile au fost date înainte sau după sunetul de final.[1]

Între 19 martie și 7 mai 2010 Cătălin Moroșanu a participat la showul „Dansez pentru tine”, câștigând finala alături de Magdalena Ciorobea, având peste 13 000 de voturi.

În mai 2015 apare împreună cu Dorian Popa și Ruby în videoclipul piesei „Lasă cucu-n pace”.[2] Cătălin Moroșanu a apărut în mai multe reclame pentru Cotnari S.A., precum și în videoclipul „Dunitru” al formației Fără Zahăr alături de alt luptător K1, Sebastian Ciobanu.

Moroșanu este student la Drept și deține o sală de kickboxing.

Felicitări Cătălin , suntem mândrii !

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata