Victorie colosala pentru Catalin Morosanu! I-a dat turcului Mehmet o bataia moldoveneasca sa o tina minte.

Catalin Morosanu a castigat lupta cu turcul Mehmet Ozer prin KO tehnic, adversarului romanului rezistand mai putin de o repriza in ring.

Video mai jos

Chiar daca a inceput spectaculos si a incercat cateva lovituri de efect, turcul a sfarsit prin a arunca prosopul.

O lovitura de picior bine plasata de cel poreclit „Moartea din Carpati” a fost suficienta pentru a-l determina pe Ozer sa abandoneze cu 30 de secunde inainte de finalul rundei.

„Voua vi se pare usor de la televizor, dar sa stiti ca turcul mi-a facut cateva surprize. Nu ma asteptam. Ma bucur foarte mult, a fost sala plina. Bai, nu a mai fost sala plina din Local Kombat, din urma cu 10 ani. Nu-mi vine sa cred cata lume a venit sa ma sustina. Le multumesc din toata inima. A fost ultimul meu meci in Moldova. Fara fanii mei eu nu as exista.

Am schimbat tactica, i-am dat la gioale, statea foarte bine inchis. Si am zis: ‘Ba, ce sta asta asa inchis?’ Eu foarte rar dau knock out din low kick, dar am simtit ca intra foarte bine. I-am tras cu o sete de nu mai stia ce e cu el, l-am batut”, a spus Morosanu, potrivit sport.ro.

Tot in Gala Dynamite Fighting Show a luptat si Andrei Stoica, acesta obtinand o victorie la puncte, dupa decizia arbitrilor.

Biografie și carieră

În meciul cu Taiei Kin desfășurat la Finala K1 din Seul din 2009, Moroșanu a continuat să-și lovească adversarul după sunetul de final al partidei, ceea ce a dus la descalificarea sa. Publicul a dezaprobat decizia arbitrilor, nefiind clar dacă loviturile au fost date înainte sau după sunetul de final.

Între 19 martie și 7 mai 2010 Cătălin Moroșanu a participat la showul „Dansez pentru tine”, câștigând finala alături de Magdalena Ciorobea, având peste 13 000 de voturi.

În mai 2015 apare împreună cu Dorian Popa și Ruby în videoclipul piesei „Lasă cucu-n pace”. Cătălin Moroșanu a apărut în mai multe reclame pentru Cotnari S.A., precum și în videoclipul „Dunitru” al formației Fără Zahăr alături de alt luptător K1, Sebastian Ciobanu.

Moroșanu este student la Drept și deține o sală de kickboxing.

Cariera politică

În urma alegerilor locale din 2012 a devenit consilier județean în Iași, fiind ales pe listele PDL, iar în 2013 a fost desemnat șeful organizației de tineret a filialei județene a PDL Iași.

În iunie 2016 a obținut un nou mandat de consilier județean, de această dată din postura de membru al PNL și a devenit prim-vicepreședintele Tineretului Național Liberal.

În toamna aceluiași an își depune candidatura pentru a intra pe listele pentru parlamentare ale PNL, dar în urma alcătuirii listelor pentru parlamentare acesta s-a declat „dezamăgit și mâhnit de partid și de actuala conducere centrală” și și-a dat demisia din funcțiile deținute în partid și și-a retras candidatura pentru parlamentare.

În motivarea deciziei a argumentat că „schimbarea clasei politice este o iluzie deșartă”, dar a rămas alături de organizația de tineret.

CITEȘTE ȘI