Video: Abuz în plină stradă la Paşcani, nimeni nu mişcă un deget. Doi tineri filmează şi râd: „Femeia e virgină şi se teme”

Un eveniment groaznic a avut loc la Paşcani, unde o femeie a fost trântită la pământ şi abuzată fix pe trotuar, sub ochii localnicilor.

Reacţia trecătorilor a fost zero, iar un grup de tineri filmau nenorocirea şi se amuzau teribil.

Potrivit presei locale, totul s-ar fi petrecut în seara zilei de 5 aprilie 2018, în jurul orelor 20.30, peste drum de stația CF Pașcani. Un individ aflat în stare de ebrietate încerca să abuzeze de o tânără. Bărbatul încerca să îi imobilizeze mâinile, pentru a-I da jos pantalonii. Toate acest fapte se petreceau sub privirile nepăsătoare ale trecătorilor prin zonă.

Unii chiar filmau incidentul, fără a interveni, și se minunau de ce se poate întâmpla pe o stradă din Pașcani.

Într-un final, un bărbat a intervenit şi l-a tras pe agresor de pe victimă.

VIDEO:

Recomandam sa cititi si: Medicii au făcut anunțul: ce se întâmplă în corpul tău dacă ții telefonul în pat sau lângă pat noaptea, în timpul somnului! Ai mare grijă, nu e de glumă cu așa ceva!

 

Lege nr. 301 din 2004 Codul penal

Art. 217 – Violul

(1) Actul sexual, de orice natură, cu o persoană de sex diferit sau de acelaşi sex, prin constrângerea, acesteia sau profitând de imposibilitatea ei de a se apăra ori de a-şi exprima voinţa, se pedepseşte cu închisoare strictă de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi.
(2) Pedeapsa este detenţiunea severă de la 15 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi dacă:
a) fapta a fost săvârşită de două sau mai multe persoane împreună;
b) victima se afla în îngrijirea, ocrotirea, educarea, paza sau tratamentul făptuitorului;
c) victima este un membru de familie;
d) victima era un minor care nu împlinise vârsta de 15 ani;
e) s-a cauzat victimei o vătămare gravă a integrităţii corporale sau a sănătăţii.
(3) Dacă fapta a avut ca urmare moartea sau sinuciderea victimei, pedeapsa este detenţiunea severă de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.
(4) Acţiunea penală pentru fapta prevăzută în alin. (1) se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Sursa: observator.tv

Distribuie articolul prietenilor !

CITEȘTE ȘI