VIDEO filmat în spitalul din Bergamo. Imagini de coșmar din focarul epidemiei din Italia

O echipă de reporteri de la Sky News a mers într-un spital din Bergamo, orașul din Italia cel mai puternic afectat de pandemia de coronavirus, unde au asistat la scene de coșmar.

„Angajații ne făceau semn să ne mișcăm din drum, în timp ce transportau femei și bărbați conectați la ventilatoare mecanice – nu este haos, dar e agitație”, au remarcat jurnaliștii britanici.

Saloanele spitalului sunt deja pline cu paturi ocupate de pacienți în stare gravă – se chinuie să respire și se agață de piept și de tuburile care le pompează oxigen în plămâni. În aceste condiții, pacienții ajung să fie duși pe paturi mobile pe holuri și chiar în sălile de așteptare ale spitalului, din lipsă de spațiu.

„Acesta nu este un salon propriu-zis, ci o sală de așteptare. Pur și simplu trebuie să folosim tot spațiul pe care îl avem la dispoziție”, a explicat Vanna Toninelli, purtătoarea de cuvânt a spitalului.

Echipele medicale pierd războiul cu boala, remarcă jurnaliștii de la Sky News.

Numărul mare de pacienți bolnavi a devenit copleșitor pentru spitalele din nordul Italiei. Medicii lucrează continuu pentru a încerca să salveze viețile pacienților.

Numărul celor care au murit de Covid-19 în Italia l-a depășit pe cel din China, joi. Italia a confirmat încă 427 de decese în ultimele 24 de ore, crescând numărul celor care și-au pierdut viața din cauza noului coronavirus la 3.405. Numărul deceselor cauzate de Covid-19 l-a depășit, astfel, pe cel din China (3.130).

Sursa: știrile protv

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More