Vladimir Drăghia, pus la ZID după ce a câștigat Exatlon: „Mi s-a părut foarte urât”

Vladimir Drăghia a câștigat Exatlon, după ce a obținut mai multe voturi din partea publicului. Marele perdant al serii a fost Ionuț „Jaguarul”, care a ratat șansa să plece acasă cu premiul de 100.000 de euro.

„Eu am decis la începutul acestui concurs că voi da toți banii unei fundații care ajută oamenii. Așa că am decis ca acest premiu, dacă va ajunge la mine, de fapt va ajunge la niște copii bolnavi de cancer, la o fundație care are grijă de acei copii.

Voi oferi ajutor pentru că acum s-ar putea să fiu în postura asta de a oferi tocmai pentru că oameni care au nevoie de ajutor, să îl poată găsi. Așadar, oficial vă anunț, dacă voi câștiga eu acești bani, toți banii se vor duce către o fundație care are grijă de copiii bolnavi de cancer”, a fost declarația cu care Vladimir Drăghia i-a cucerit pe fanii Exatlon.

Totodată, Faimosul s-a oferit să suporte cheltuielile legate de nunta lui Ionuț. Acesta dorea cu banii obținuți din marele premiu să facă o nuntă ca în povești cu Nela, partenera sa de viață.

“Eu mă ocup de toate cheltuielile de nuntă. Îți promit că o să mă ocup de tot. Vorbesc foarte serios. (…) Este o promisiune”, i-a spus Vladimir lui Ionuț.

Așa cum se întâmplă întotdeauna, au existat și fani care au fost nemulțumiți de faptul că Vladimir Drăghia a câștigat, acuzând strategia acestuia din finală de a sensibiliza telespectatorii.

Finala Exatlon a nemulțumit o parte din telespectatori

Iată câteva dintre mesajele de pe pagina oficiala a emisiunii:

Pentru mine si pentru multi altii Ionut Jaguarul ramane castigatorul Exatlon! De ce? Pentru ca a demonstrat de n ori ca merita si ca-i cel mai bun la orice joc! Dar deh, el nu face subit acte de caritate si nici vedeta nu e!

După ce ar fi căștigat, Draghia trebuia să doneze premiul și apoi să vina sa spună, și ar-fi câștigat tot respectul din lume. Dar ce a făcut astăzi mi s-a părut foarte urât, o manipulare grosolană ca să-l pună pe Ionuț într-o lumină proastă

VLADIMIR DRAGHIA trebuia sa castige mai intai si apoi sa anunte donatia! A fost pus sa povesteasca o intamplare din viata lui si a raspuns ca el doneaza premiul. De ce??? Ca sa sensibilizeze telespectatorii. IONUT RUSU E CASTIGATORUL INDIFERENT DE VOTURILE ASTEA PE CARE NU LE AFISEAZA NICAIERI!

Manipulator si perfid pana in ultima clipa, acolitul lui Giani .E plin de bani de la cate emisiuni participa, copilul asta amarat are si el nevoie de bani, pentru ei si-a rupt picioarele si si-a dat sufletul pe traseele Exatlonului. Macar Ionut a ramas simplu si cinstit ca o carte deschisa pana la sfarsit.

Alți fani au sărit în apărarea Faimosului:

Si pentru cei ce nu cred ca Vladimir va dona toti banii, aflati ca atunci cand a castigat Serifi de Romania, a dat toti banii! El nu a facut public asta atunci, dar Teo a descoperit si venit cu acte intr-o emisiune in care l-a invitat pe Vladimir care intr-un final a recunoscut!  Deci asta e Vladimir!!!

Vladimir este prea educat, prea altruist, prea inteligent pentru a fi inteles de mase! Din pacate, nu mai avem incredere in oamenii care spun ca doneaza tot, ne identificam atat de mult cu ei, cu finalistii, incat nu putem crede ca este posibil ca cineva sa doneze atatia bani, nu mai putem vedea realitatea!

CITEȘTE ȘI