„Voi muri, mă duc la Dumnezeu”

Marinela Chelaru a fost operată în urmă cu șase luni, după ce a suferit un infarct.

Aflată în plină perioadă de recuperare, actrița se simte din ce în ce mai rău și simte că moare.

„Acum mă simt mai rău decât după operație am făcut infarct și am făcut operațe pentru că acum mă uitam de sus de la voi.

Am tensiune mare, îi spuneam și doctoriței, îmi zicea că sunt atacuri de panică, eu nu sunt plângăcioasă. Și mie mi se pare aiurea să am puseuri de tensiune, iau medicamente. Mi-a fost un rău de moarte, nu știu cum e cum mori. E groasă, asta e, mă duc și aia e. Voi muri, voi muri, mă duc la Dumnezeu.”, a povestit Marinela Chelaru, la „Răi Da’ Buni”.

Marinela Chelaru spune că are montat un aparat în dreptul inimii care îi monitorizează starea de sănătate, iar rezultatele sunt analizate în cadrul unei clinici din America.

„Am vorbit cu Arnold Schwarzenegger, da, că am fost operați în aceeași perioadă. Aparatul pe care îl port acum este din partea unei clinici din America. Mă monitorizează și îmi trimit rezultatele. Doctorița mi-a spus să mă duc la un psihiatru, acum mă face și nebună. Am fost cuminte, am luat toate pastilele. M-am dus cu bărbatu-meu la alimetară și îmi scade tensiunea din senin.”, a mai spus Marinela Chelaru, la „Răi Da’ Buni”.

CITEȘTE ȘI