Vom Putea Merge La Biserică În Noaptea De Înviere?

Vor putea merge românii la biserică în noaptea de Înviere? Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a răspuns apelurilor făcute de mai multe fețe bisericești din România, privind deschiderea bisericilor în noaptea de Înviere.

Nelu Tătaru are un răspuns tranșant: acest lucru nu este posibil. „Suntem într- o stare de urgență, în care izoarea și distanțarea socială sunt factori importanți în viitorul pe care îl vom avea”, a declarat Nelu Tătaru.

Arhiepiscopul Tomisului solicita ca bisericile să fie deschise pentru credincioși în noaptea de Înviere. ÎPS Teodosie a spus că, dacă se respectă normele de siguranță medicală recomandate de autorități, lăcașele de cult pot fi deschise de Paște.

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, nădăjduiește ca Bisericile să poată fi deschise pentru credincioși în noaptea de Paști, cu respectarea normelor de siguranță medicală“, a transmis, joi, Arhiepiscopia Tomisului.

Mesajul vine în contextul în care ierarhul a observat că există alte locuri în societate unde cetățenii sunt liberi să circule, respectând norme de siguranță medicală, pentru prevenirea răspândirii coronavirusului”, au mai transmis reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

1 Comentariu
  1. Adnana Micuța spune

    Eu zic că ar trebui deschise bisericile in noaptea de înviere atâta timp ce se respectă normele de siguranță medicală toată lumea va purta cu siguranță măști și mănuși și se va ține cont și de distanță între oameni de 1 sau chiar 2 metri eu sa zic sa fie lăsate bisericile să facă Sf slujbă de înviere pt că o dată pe an se facw si asta e foarte importantă atâta timp ce se respectă regulile eu zic că DA 😞😞🥺🥺😔

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More