Vouchere de vacanță pentru angajații de la privat! În ce condiții vor fi acordate!

Vești bune pentru angajații care lucrează în sectorul privat. Aceștia ar putea să primească vouchere de vacanță de la stat, iar contravaloarea lor ar urma să fie dedusă din impozitul pe venitul microîntreprinderilor, respectiv impozitul pe profit. 

Potrivit unui proiect depus de un deputat PNL, angajații care lucrează în mediul privat ar urma să primească vouchere de vacanță în valoare de 1450 de lei.

”Alături de senatorul PNL de Vrancea Cătălin Toma, am inițiat și depus joi, 21 februarie, la Camera Deputaților, un proiect de lege privind acordarea voucherelor de vacanță în mediul privat. Propunerea noastră, susținută și de colegii din PNL, prevede acordarea voucherelor de vacanță în valoare de 1.450 lei/an/persoană, pentru angajații din mediul privat, care să fie deduse din impozitul pe venitul microîntreprinderilor, respectiv din impozitul pe profit”, a transmis deputatul Ion Ştefan.

loading...

De asemenea, acesta a precizat că această măsură ar urma să elimine discriminarea în privința veniturilor.

”Acordarea acestor vouchere de vacanță și celor din mediul privat va stimula și industria turismului, aducând încasări suplimentare la bugetul de stat. Angajatul din sectorul privat căruia îi cresc veniturile își poate petrece o vacanță în țară, cu rol de recuperarea capacității de muncă, iar acesta va avea un grad de motivare ridicat și așa putem vorbim despre creșterea productivității muncii”, a mai precizat aceștia.

Până acum, însă, voucherele de vacanță au fost acordate doar angajaților de la stat. Aceștia vor primi tichete de 1.450 lei, ce vor fi acordate angajaților din sectorul public și în 2019 și în 2020.

Citeste si despre

Cainele – Singura fiinta care te iubeste mai mult decat se iubeste pe sine

Titlul este de fapt un citat si ar fi trebuit sa-l pun intre ghilimele. El apartine scriitorului german Fritz Von Unrub (1885-1970).

L-am ales pentru ca reprezinta esenta, caracteristica importanta a cainilor, indiferent de rasa: dragostea fata de oameni.

Este suficient sa evidentiem cateva aspecte din comportamentul lor in situatii diferite, pentru ca sa intelegem ca ne iubesc mai mult decat se iubesc pe sine. Si…neconditionat!

Astfel:

  1. Cainii sunt protectori fata de bebelusi si copii

Puneti-va la incercare patrupedul, “spuneti-i” ca vreti sa-l scoateti la plimbare, dar in casa tocmai aveti un nou membru de familie, un bebelus.

Va veti lamuri ca nu va dori sa plece si ca va ramane “sa-l pazeasca”, dormind aproape de el, langa patut ori carucior.

2. Cainele stie cand o femeie urmeaza sa devina mamica

Un caine are mult fler. Jon Ham, viitor tatic, povesteste pe Youtube (Fitness On The Run) ca Walter, cainele lor-rasa Beagle-, a reusit sa simta sarcina sotiei sale, atunci cind avea doar sase saptamani.

Ea i-a cerut lui Walter sa-i arate unde se afla bebelusul. Imediat Beagl-ul i-a ridicat tricoul, i-a lins abdomenul, miscand bucuros din coada. Fara indoiala, era fericit de venirea copilului, gandindu-se ca si-a gasit deja noul tovaras de joaca.

3. Cainele simte cand suntem tristi sau cand nu ne simtim bine

In momente de tristete, un caine face tot posibilul sa ne amuze. Vine pe genunchii nostri, se aseaza peste noi, sta la picioarele noastre. Nu urmareste decat sa ne schimbe dispozitia, iar daca nu ne simtim bine nu se va departa de noi, nu vrea sa ne piarda.

Cmentariile sunt închise

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. Accept Read More