Vulpița a scăpat pe Instagram o imagine controversată. Cum a fost fotografiată vedeta Acces Direct

Vulpița este foarte activă pe rețelele de socializare, în special pe Instagram, unde postează momente din viața ei. Ea are deja peste 200 de mii de oameni care o urmăresc constant pe internet.

Veronica a prins gustul internetului, iar de ceva vreme le oferă prietenilor virtuali și fotografii în care apare îmbrăcată mai sumar.

Ultima imagine postată i-a adus multe like-uri, însă cu siguranță nu va fi pe placul lui Viorel, care este mai impunător și nu o lasă să se îmbrace provocator.

Vulpița, pe Instagram într-un desuu negru

După ce emisiunea Acces Direct a făcut-o vedetă din victimă, Vulpița profită din plin de noul statut și a devenit expertă și în rețelele de socializare, unde știe când trebuie să intervină cu câte o poză sau un comentariu.

Ea postează aproape zilnic fotografii în care apare ba la machiaj, ba în natură sau chiar la vreun hotel scump.

Vulpița este deja vedetă și pe Youtube, unde are câteva piese lansate de mare succes. Clipurile în care apare cântând și dansând cu Rafaelo sau Axinte au milioane de vizualizări, semn că deja câștigă bani grei și din asta.

Veronica. Foto: Instagram
Veronica Stegaru a început să poarte haine tot mai mulate, cu vedere la multă … piele

Și pentru că din fata simplă de la țară s-a transformat în vedetă Antena 1, dar și artistă cu renume, Vulpița a lăsat inhibițiile în Moldova, iar acum își incită fanii cu poze care mai de care mai provocatoare.

O fotografie controversată în care apare Vulpița este cea în care este îmbrăcată într-un desuu negru transparent cu aplicații sclipitoare.

Este foarte posibil ca lui Viorel Stegaru să nu-i placă asocierea, mai ales că sunt deja într-un scandal de pomină, după ce Rafaelo i-a cumpărat o mașină în dar Veronicăi.

Vulpița, bătută de Viorel?

În ultima perioadă, în emisiunea Acces Direct s-a iscat un scandal de pomină, după ce fosta asistentă TV și-a dat demisia în direct pentru că nu mai suportă să vadă bătăile la care este supusă Vulpița, violențe la care colegii ei închid ochii.

Viorel a încercat să o lovească pe Vulpița chiar în direct, la TV, după ce aceasta a primit o mașină de la Rafaelo. Mai mult, vecinii din satul Blăgești, unde cele două personaje Acces Direct locuiesc, confirmă bătăile pe care Veronica Stegaru le-ar lua de la soțul ei.

” Nu s-a întâmplat o dată, ci de foarte multe ori. Aici, la noi, toată lumea știe că o bate și îi vorbește și foarte urât. Era mai tot timpul plină de vânătăi, săraca. Vara se îmbrăca în haine cu mânecă lungă, să nu se vadă. ”, au dezvăluit vecinii.

CITEȘTE ȘI