Vulpița de la Antena 1, pusă la zid după ce s-a lăudat pe internet. Ce spun oamenii despre fetița ei

Veste incredibilă pentru fanii celebrei Vulpița de la ”Acces Direct”. Tânăra din județul Vaslui, care s-a făcut cunoscută după ce a ajuns în București, a primit un premiu la care nu se aștepta vreodată. Internauții au încins internetul, astfel că ”vedeta” Antenei 1 a avut multe comentarii de citit.

Vulpița de la Antena 1, pusă la zid după ce s-a lăudat pe internet. Ce spun oamenii despre fetița ei

Veronica Stegaru, sau Vulpița de la Acces Direct, s-a fotografiat cu un premiu la care mulți dintre artiști râvnesc. Pe trofeul primit de Vulpița scrie: ”Discul de aur pentru Vulpița – Regina YouTube-ului”. Pesemne că fanii lui Carmen de la Sălciua vor lua foc când vor auzi asta, mai cu seamă că, Regina YouTube-ului în România ar fi chiar frumoasa brunetă din județul Alba. Ca niște adevărate staruri, Vulpița le-a mulțumit tuturor pentru iubirea și susținerea lor.

A împărțit internetul în două

“Bravo, Veronica. Nu te lăsa nici tu, nici Viorel. Demonstrați că puteți mult mai mult. Să vă ajute Dumnezeu în tot ceea ce faceți pentru a putea aduce fetița alături de voi” este doar unul dintre mesajele de pozitive pe care tânăra din Blăgești le-a primit. Vă reamintim pe această cale că, în urmă cu o lună, Vulpița s-a lansat în muzică alături de Axinte, iar piesa lor a ajuns rapid nr. 1 în trending pe YouTube, motiv pentru care îndrăgitul artist Connect-R a răbufnit când a aflat acest lucru.

Așa cum se întâmplă în online, printre numeroasele mesaje de felicitare, Veronicăi Stegaru i-au fost transmise și gânduri negative. Astfel că, alte mesaje acide primite de “vedeta” Antenei 1 sunt următoarele: “Bă, dacă vulpita e regina, iar Abi, regele, asta înseamna că…??”, “Fetița, dacă și-o doreau, o aduceau demult. Nu înțeleg cum o mamă care stă degeaba în București nu și-a adus copilul cu ei, să meargă la grădiniță. Dar ce sa ceri de la doi inculți trantori și o femeie de moravuri ușoare”.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.INFO vă mulțumește pentru înțelegere !

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu asta, dar puteți renunța dacă doriți. AcceptRead More