„Vulpița este amanta lui Rafaelo” Declarațiile care aruncă în aer tot..

Telenovela Vulpița – Viorel Stegaru pare să nu mai aibă sfârșit! Recent, între soții Stegaru s-a iscat un nou scandal

privind infidelitatea femeii. Viorel crede că Vulpița i-a fost infidelă cu Rafaelo, cel alături de care a lansat o nouă piesă.

Vulpița, din nou infidelă? Cu cine își înșeală soțul

Vulpița a lansat, recent, o nouă piesă alături de Rafaelo, numită „Sushi Maki”. Piesa se bucură de un real succes și a ajuns rapid în topurile muzicale. Asta deși soțul Vulpiței, Viorel,

s-a opus categoric unei noi colaborări între cei doi. El este de părere că între Rafaelo și Vulpița este ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

De altfel, întrebată de către Mirela Vaida, Vulpița a declarat inițial că într-adevăr între ei ar fi loc de ceva mai mult decât o prietenie.

Însă, după un timp, tânăra de la Blăgești și-a schimbat poziția. Ea a spus că nu poate fi vorba de nicio legătură amoroasă între ea și colegul ei de scenă.

Cu toate acestea, au existat zvonuri cum că cei doi și-au petrecut deja o noapte împreună. Rafaelo postase, la acea vreme, mai multe cadre pe InstaStory, însă ulterior le ștersese.

Mirela Vaida, atenționare pentru Vulpița

Prezentatoarea TV a ținut, însă, să o avertizeze pe Vulpița în legătură cu apropierea de Rafaelo. „Te cunosc și îți spun să ai grijă. Viața ta nu e asta de acum, cu mașini de aur, cu povestea din videoclip, viața e cea care îți rămâne, după ce se termină treaba asta, adica Viorel și copilul vostru”, a fost mesajul pe care Mirela Vaida i l-a transmis tinerei de la Blăgești.

Cât despre Viorel Stegaru, acesta vrea să-și ia revanșa muzicală și plănuiește și el lansarea unei piese în colaborare cu o artista de muzică populară.

CITEȘTE ȘI