Vulpița și Viorel, coșmar în ambulanță! Bolnave de coronavirus, ”vedetele” nu au fost primite la nici un spital din București

, Image: 512113999, License: Royalty-free, Restrictions: Contributor country restriction: Worldwide, Worldwide. Contributor usage restriction: Advertising and promotion, Consumer goods. Contributor media restriction: {3DC8DE0E-1006-414B-881B-E0211D3212A0}, {3DC8DE0E-1006-414B-881B-E0211D3212A0}., Model Release: no, Credit line: MoiraM / Alamy / Alamy / Profimedia

Vulpița și Viorel nu au fost primiți de nici un spital din Capitală. Cei doi au fost confirmați pozitivi la testul pentru noul coronavirus.

Vulpița și Viorel nu au fost primiți la nici un spital din București pentru tratarea noului coronavirus.

Săptămâna trecută, ei au fost testați pozitiv cu noul coronavirus și au rămas în izolare până la noi indicații din partea medicilor.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Noaptea de sâmbătă și-au petrecut-o în ambulanță
După câteva zile în care Veronica s-a simțit mai rău, sâmbătă seara o ambulanță a ajuns la locuința în care cei doi sunt cazați, în București. Ei au fost preluați de un echipaj și aduși la Institutul Matei Balș, acolo unde li s-a luat temperatura și tensiunea. După câteva ore de așteptare, celor doi li s-a comunicat că nu sunt locuri disponibile pentru internare și ar trebui să meargă la un alt spital.

Zis și făcut, cei doi s-au urcat din nou în ambulanță și au plecat la o altă unitate spitalicească. Acolo au primit același răspuns: nu sunt locuri.

Vulpița și Viorel dați afară din toate spitalele: nu mai erau locuri
Spre dimineață, ei au ajuns la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș, însă episodul de la Matei Balș s-a repetat.

Medicii le-au transmis Veulpiței și lui Viorel că nu există locuri disponibile pentru pacienșii cu COVID-19 și că ar trebui să meargă acasă pentru a vedea cum evoluează starea lor de sănătate.

COMENTARII

DE REȚINUT !
Adresa dumneavoastră de email nu va fi publicată.

Vă rugăm să folosiți un limbaj frumos în caz contrar comentariul Dumneavoatra nu va fi publicat.
Echipa CITESTE.Info vă mulțumește pentru înțelegere !