Zeci de mii de albine au acoperit pantecul femeii insarcinate. Totul s-a petrecut sub privirea ingrozita a unui barbat. Ce a urmat e incredibil.

Ceva foarte interesant i s-a întâmplat lui Emily Mueller, o apicultoare din statul american Ohio.

Emily l-a chemat într-o bună zi pe fotograful Kendrah Damis la o ședință foto în timp ce era însărcinată cu al patrulea ei copil. Viitoarea mămică a decis că dorește să sărbătorească acest moment unic din viața ei într-un mod pe care unii îl consideră cel puțin ciudat, iar alții extrem de special.

Apicultoarea a dorit foarte mult să fie fotografiată în timp ce era acoperită de 20.000 de albine. Mama a patru copii a declarat că tatăl ei este persoana care a învățat-o tot ceea ce știe despre creșterea albinelor, totodată ea a spus și că asociază albinele cu viața și cu moartea.

A mărturisit următoarele: ,,Albinele au intrat în viața mea într-un moment în care tocmai pierdusem o sarcină. Era a doua sarcină pierdută. Voiam să găsesc un mod de a scăpa de acele emoții negative. Atunci totul s-a întregit pentru mine — când albinele au intrat în viața mea”.

Rezultatul acestei ședințe foto incredibile este fenomenal, imaginile inedite au adunat rapid peste 2 milioane de vizualizări și au fost distribuite de peste 5.000 de ori pe rețelele de socializare.

Iată ce a ieșit:


Sfaturi pentru prima perioada a sarcinii

Daca stiti deja ca ati ramas insarcinata sau planuiti sa ramaneti in curand, ar trebui deja sa va comportati responsabil in ce priveste alimentatia si regimul de viata. Este indicata abstinenta de la orice fel de drog, precum si tutun, cafea, alcool si se recomanda de asemenea o atentie sporita si un discernamant bun in ce priveste medicamentele pe care le luati, pentru ca toate substantele care intra in corpul mamei pot influenta dezvoltarea si sanatatea copilului.
Se recomanda in schimb suplimentele de vitamina B9 (acid folic) si suplimente specifice de vitamine prenatale, in functie de prescrierea doctorului si de specificul nevoilor pacientei, viitoare mamica. Este recomandata o alimentatie bogata in calciu, in special din alimente, legume verzi, lactate.

Dupa detectarea sarcinii, este de dorit ca femeia insarcinata sa intre in atentia unui medic de specialitate obstetrica-ginecologie, preferabil acelasi medic pe toata durata celor 9 luni, care sa supravegheze si sa inregistreze evolutia sarcinii, sa cunoasca si sa urmareasca simptomele gravidei, stabilind cu aceasta o relatie de incredere reciproca.

 

Sursa: libertatea.ro

CITEȘTE ȘI