Ziua Pe Care Ștefan Bănică Jr. Nu O Va Uita Niciodată! Artistul A Transmis Un Mesaj Emoționant

Ziua de 12 noiembrie nu va fi niciodată uitată de Ștefan Bănică Jr. Astăzi ar fi fost ziua de naștere a tatălui său, marele actor Ștefan Bănică.

Ștefan Bănică Jr. a publicat pe pagina lui o poză cu tatăl său alături de un mesaj emoționant. E o zi foarte importantă în familia lui, zi pe care el cu siguranță nu o va uita niciodată. Astăzi, în 1933, se năștea un mare actor. Ar fi împlinit vârsta de 86 de ani.

Apreciază pentru mai multe informații utile !

„Pe 12 noiembrie 1933 s-a născut tatăl meu, marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ”, a scris Ștefan Bănică Jr. „Dumnezeu să îl odihnească în pace! / Eu îmi aduc aminte mereu de dansul din piesa “O scrisoare pierdută” în special.👏👏😍😍 Desigur că eram foarte mica atunci si mi-a plăcut piesa foarte mult. 👏👏👏 / Dumnezeu sa aibă grijă de sufletul lui, a fost talentat și tu și mai mult!❤️ / De neuitat 👏👏👏dar faptul că ai mers pe urmele lui ați face cinste 👏”, au reacționat oamenii la postarea artistului.

În fiecare an, Ștefan Bănică Jr. are grijă să posteze mesaje pe rețelele de socializare de ziua tatălui său. „Ziua de 12 noiembrie are o semnificație specială. Este ziua în care s-a născut tatăl meu, marele actor ȘTEFAN BĂNICĂ. Azi ar fi împlinit 85 de ani”, a transmis Ștefan Bănică Jr. anul trecut.